tiistai 14. joulukuuta 2010

Paketti siellä, paketti tuolla, paketti täällä!

Eilen tuli postista viesti, tilaamanne paketti on noudettavissa postista. Käytiin työ- ja hoitopäivän päätteeksi postissa. Posti oli tukossa, ei kauaa jaksettu odotella, lähdettiin pois. KOSKA. Tiedän, että sinne voi hyvin tupsahdella lisää paketteja viikon sisään. Niinpä on joka päivä turha käydä jonottelemassa. Niinku Fanni sano, mennään viikonloppuna heti aamulla, ni ei ole jonoa. Kun lähdettiin postista pois, niin jono oli jo niin pitkä, ettei enää sisään mahtunut. JOULU.

Äsken tuli viesti. Matkahuolto Kamppi: pakettisi on noudettavissa. Nyt mä oon jo pihalla. Mikä ihmeen paketti tulee matkahuollon kautta :O. Keskustassa on tullut viime aikoina käytyä tosi harvakseltaan. On ollut niin paljon kaikkea muuta, ettei oo ehtinyt. Kaipaan sinne kyllä hurjasti, ja nythän meillä on syy mennä sinne! Tällä viikolla on paljon lyhennyksiä, joten ehkä joku ilta repästään ja tehdään matka ytimeen ;). Ja syy, ettei tuu mentyä on auto, ihan liian vaikeeta kyseisen kulkuneuvon kanssa. Ja metro ja jalat on niin hidasta ja työlästä. Ollaan laiskoja.

Keskustassa suunnattaan varmasti Kampin lisäksi muutamiin kauppoihin, Tuomaan markkinoille, sekä sinne senaatintorin iiiisolle lumikasalle, josta Lasten kaa- blogin Mari bloggasi. Se näytti huisin hauskalta. Kunhan noi pakkaslukemat vaan pysyisi alle kympissä, että tuolla pihalla voi elää.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti