perjantai 29. tammikuuta 2010

Vielä vähän lisää jauhantaa välikausivaatteista

Nyt jo kuviakin. Hurjasti joutu lahjomaan, jotta saatiin kaikki kuvat otettua. Kuvaukset vaati neljä tikkaria ja hetkellisen luvan sängyllä hyppimiseen :D.

Jonathan takki 98cm ja Jonathan housut 110cm (takki kevät -07 mallistosta kait ja housut kevät -09). Mä ehkä kestän ton takin ja housujen ruskean sävyeron :).

Kirppikseltä ostetut H&M:n takki ja housut 116cm (takki 1e tahrojen takia, housut 3e).

Bamse fleecevuorellinen sadetakki ja -housut 116cm (Lindexiltä -50%, eli jotain vajaat 30e yhteensä). Näihin neitokainen kyllä hukkuu vielä, jospa sitten syksyllä olisivat sopivat.

H&M:n tosi ohut sadepuku 110cm (ei kuitenkaan perinteistä sadevaatekangasta). Tämä on viime vuodelta ja oli ihan huippu pikkureissuilla, esim. suomenlinnaan, lintsille, ym. Menee tosi pieneen tilaan, pitää jonkin verran vettä ja suojaa tuulelta. Väri nyt tietysti on aika synkkä, mutta ehkä se kestetään.

Tähti Jonathan takki ja housut 110cm. Tuntuu että hän hukkuu näihin. Joten nämäkin vasta sitten syksyllä käyttöön.

Tää on ihan mun lempparitakki, tosi nätti, viime keväältä, H&M:ltä 110cm. Housut Reimatec 110cm (kirppikseltä 5e).

Lassien takki ja housut 116cm kirppikseltä (8e, mitenhän ikinä oon niin paljon maksanu?). Näihin hän myöskin hukkuu, enkä niin kovasti tykkää, joten taidan kiikuttaa kirppikselle.

Oliivinvihreä takki 116cm, H&M:n alesta 9e. Fanni heti ilmoitti että tää on ruma takki.

Vaaleanpunainen takki 116cm, kirppikseltä 6e (kotona vasta huomasin reiän kauluksessa, täytyy yrittää ommella siististi kiinni). Tähän ihastuin todella nyt kun Fanni sovitti päälle.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tekonahkatakki 110cm, jota Fanni vihaa ja äiti rakastaa :D.

-Mari

4 kommenttia:

 1. No jopas on vaatetta, sun täytyy kertoa Fannille että Iidalla on ollut tollanen ihan samanlainen oliivin vihreä takki jos sitten kelpaisi. Kattelin tänään Lindexille oli tullut sellasia tosi mageita nahkatakkeja, sellanen vähän rokimpi malli että vetskari sivussa ja kunnon kaulukset, söpis Neealle kivasti kun sillä on nyt tota farkku valikoimaakin.

  VastaaPoista
 2. Olikohan nyt Shaolin blogissa se nahkatakki ja mun mielestä se oli järkky :D. On niin paljon juttuja, joissa meillä on ihan erilainen maku :).

  VastaaPoista
 3. Wiltsulla on melkein samanlainen nahkatakki 98cm, ja tää mamma kans rakastaa sitä! :D Tulee ehdottomasti keväällä käyttöön :)

  VastaaPoista
 4. Wlliam on helppo kun se on niin pieni ja poika, et sillä tuskin on sanottavaa siihen mitä sille puet. Oon pari kertaa saanu lahjomalla ton takin Fannin päälle viime keväänä-syksynä, saa nähdä onnistuuko enää tänä vuonna. Mietinkin jo että vienkö vaan suoraan kirppikselle myyntiin, mutta en kyllä raaski.

  VastaaPoista