torstai 21. tammikuuta 2010

Vaatteiden hinnoittelua

Kirppispöytä on varattu heti maaliskuun alusta kun harjoittelu loppuu. Olen ollut ehkä vähän turhankin innokas, ja hinnoitellut kaikki vaatteet jo. Taas tuntuu että laitoin ihan liian kovat hinnat. Tosin joka kerta on tuntunut siltä ja aina vaatteet on mennyt hyvin kaupaksi. Muutama päivä ennen lopetusta käyn laskemassa vielä hintoja. Tarkoitushan olisi ettei kauheesti tarttis tuoda takaisin kotiin tavaraa. Nyt kirppikselle on menossa pääasiassa 98-110cm vaatetta, toisaalta ei haittaa lainkaan vaikka kaikki ei menis, "jämät" on sitten hyvä kiikuttaa kummitytölle.

Jotakin listaan myös huutikseen, muun muassa pari kertaa käytetyn muumi-paidan, jonka ehdin jo kirppishinnoitella 5e, mutta laitankin huutikseen, koska samanlaisesta paidasta oli huudettu 13,5e! Aika hinta, taitaa olla huudettu hinta enemmän mitä on paidan lähtöhinta kaupassa ollut. Ja raha kyllä kelpaa. Kevät tulee olemaan paljon tiukempaa rahallisesti kuin syksy, vaikka olen ostolakossa. Mihinkään isompaan ylimääräiseen ei ole rahaa. Nyt odotellaan vaan kevättä ja kesää, jotta pääsen töihin taas tienaamaan :).

Harjoittelu on mennyt ihan ok, tänään (8.pvä) harjoittelussa, hoidin ensimmäisen 2-vuotis tarkastuksen yksin, ohjaajalla oli toisaalla samaan aikaan asiakas (taas se oli sählänny jotain...). Tarkastus meni oikein hyvin ja tuli jo olo että ehkä voisin sittenkin kuvitella tekeväni neuvolaa joskus. Lähdin ennen puoltapäivää pois, tarkoitus oli mennä seksologian luennolle toiselle koululle. Automatka keskustaan oli huippu, aurinko paisto ja poppi raikasi. Tykkään autolla ajamisesta, varsinkin silloin kun matka on sopivan pituinen ja saa huudattaa musiikkia. Koululla ei kuitenkaan ollut luentoa, josta tuli iso harmistus, oli siirretty toiseen toimipisteeseen, eikä asiasta oltu tiedotettu lainkaan, todella ärsyttävää.

Fannia en päässyt hakemaan kun päiväkodissa oli päiväuniaika. Hinnoittelin kirppiskamat ja nyt neitokaista hakemaan.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti