tiistai 5. tammikuuta 2010

Minä teen ruokaa

En tykkää ruoanlaitosta, koska epäonnistun siinä kutakuinkin aina. Edellinen makaronilaatikko (muutama päivä sitten tehty), meni sekin persiilleen. Lillu vähän liian kauan uunissa ja makaronit ihan mössöä. Silloin kun teen, niin teen ihan perusruokaa, makaronilaatikko, spagetti ja jauhelihakastike, "täytetty" lihamureke taitaa olla hmm..erikoisinta? mitä yleensä teen. Ja se on useimmiten hyvää alkuun, joku siinäkin alkaa sitten ällöttämään. Suhtautuminen lihaa kohtaan on muuttunut niin paljon. Syön sitä vaan koska en jaksa nähdä sitä vaivaa että tekisin kaksi ruokaa, itelleni jotain kasvispöperöä ja Fannille tavisruokaa.

Kokkauskärpänen puras illalla, niinpä nyt uunissa on uunijuurekset, porkkanaa, perunaa (vaikkei peruna olekaan juures :D) ja sipulia.Tää tarttu kaverilta, oli pakko kokeilla :). Kaveriksi tarvii paistaa pihvi. Kyytipoikana fetasalaattia.

Menin mukaan blogistien laihisryhmään, en oo uskaltanu vaa'alla käydä viikkoon, oon vetässy yhden piparkakkutalon ja kunnon ruoka on taas jääny vähän vähemmälle viime päivinä. Ja ruokailuajat on ollu just tätä luokkaa: lounas ja päivällinen yhdistettynä klo 22.30. Ei hyvää päivää. Ens viikolla koittaa arki ja silloin on hyvä hetki alottaa myös laihis.

Ruoka oli ihan superhyvää, ehkä parasta mitä ikinä oon saanu aikaseks :). Otin kuvan, mutta se ei ollu julkaisukelpoinen ;D.

1 kommentti:

  1. Ruokakuvat aika harvoin onnistuu... Siks en itekään kamalan usein niitä julkase :D Joko kamerassa tai kuvaajassa vika, ruoka on kuitenki yleensä ihan syömäkelposta... ;)

    Pitänee kehitellä jotain helppoja ruokia sun mieliks... :) Harmi, et mäki oon vähän huono tekemään liharuokia, jotenki ällöttää. Mut kasvikset on mitä parhaimpia, ja saa niistäki kehiteltyä vaikka ja mitä. Ja lapset saa kuitenki hoidossa lihaaki, joten jos ne nyt kotona syö kasvisruokaa, niin tuskin haittaa ;) Kalaruuat on hyviä, tosin ihan liian harvoin niitäki tulee tehtyä...

    /S

    VastaaPoista