torstai 28. tammikuuta 2010

Tekis kovasti mieli neuloa jotain.

Oi miksi, oi miksi en eilen ostanut puuvillalankaa, vaikka pitkään tuumailin ja mietin lankahyllyillä. Oli ihanaa kirkkaan vihreää ja kirkkaan pinkkiä, kirkkaan pinkkiä tai hailakampaa pinkkiä taitaa tulla meille. Yllätyspyllätys vihreä ei jostain syystä ollut prinsessaisen mieleen.

Meidän kevään varustus tulee olemaan todennäköisesti varsin mielenkiintoinen. Taitaa olla parit reimatecin housut ja jonathanin takit, sekä lisäksi jotain muuta sekalaista takkia ja housua. Haalarina toimii ticketin baggie ilman fleeceä kylmemmillä ilmoilla, muuten mennään takilla ja housuilla.

Hupaisaa tässä on noi jonathanin takit. Nimittäin, vaaleanpunainen-ruskea takki on ollut käytössä jo kesästä 2008, ja mahtuu aina vaan. Tämmösiä takkeja meille lisää, jotka menee kolme vuotta! Koko on 98cm. Toinen Jonathanin takki (vihreä) on 110cm ja neitonen varmaan hukkuu siihen. Tosin tuskin suostuu edes käyttämään, koska värihän on väärä.

Jos mä ikinä saan enää lapsia, niin haluan ehdottomasti pojan, ne tuskin on niin kiinnostuneita siitä mitä äiti niiden päälle pukee.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti