perjantai 5. helmikuuta 2010

Tenttipäivä

Eilen oli vika päivä harjoittelua, jokohan mä kirjoitin tästä? En kait. Nyt se on siis ohi, ohi sen ohjaajan kanssa, josta en niin pitänyt. Sain hyvän arvoinnin, ihan niin kuin odotin :). Vielä on kolme viikkoa sitten toisessa neuvolassa, ja lisäksi myös koulussa.

Stressi harjoittelusta on pistänyt pään ihan pyörälle viime päivinä, oon puhunu ja ehkä myös tehny ihan höpöjä asioita. Nyt kuitenkin ilmeisesti ns. stressihormoni on laskenut, ja päälle puski flunssa. Aamusta oli vähän kurkkukipua, mutta nenä ihan tukossa ja jatkuvasti saa olla niistämässä. Kunhan ei nyt tästä pahemmaksi äityisi.

Tänään oli aamusta seksologian tentti. Tentti meni ei hyvin, eikä huonosti, varmaan tosi keskinkertaisesti - super tylsää. Tykkään niistä vitosista, tosin kukapa ei tykkäis ;). Kovasti yritin keskustassa kaikkialle mennä, mutta joka paikka oli kiinni. Itikseen oli pakko mennä pyörimään siksi aikaa että HSL:n palvelupiste aukeaa. Piti saada matkakortti vaihdettua uuteen.

Kaikkea ihanaa olis ollut, olisin voinu ostaa puoli itistä tyhjäksi, harmi että rahatilanne on melko heikko. Lelukaupassa oli joitain tosi halpoja juttuja, jotka olisin meille voinut ostaa. H&M:llä kävin myös lastenosastolla pyörähtämässä, se oli silkkaa kidutusta! Itselleni ostin Gina Tricotista pitkän trikootopin, Suomalaisen loppualesta muutaman lastenkirjan ja askartelujuttuja.

Ostamat kirjat laitoin toistaiseksi vielä lahjakaappiin, olenkin sinne keräillyt vaikka mitä tulevia kaverisynttäreitä varten. Löytyy bratzia, lautapeliä, vaatetta ja ties mitä. On kivaa että jemmassa on mukavia juttuja (jotka on saanut halvalla), siinä vaiheessa kun jollain on synttärit. 10 eurolla kun tuntuu ettei saa mitään kivaa normaalisti.

Uutta Risto Räppääjä- leffaa on odotettu pitkään. Ensi sunnuntaina Finnkinossa on lastenpäivä, jossa ennakkona nyt Risto Räppääjä ja sitähän meidän malttamattomien on pakko päästä heti katsomaan. Niinpä varailin liput netistä ja sunnuntaina suunnataan keskustaan herkkujen kera :).

Nyt lähdetään pihalle kokeilemaan kuinka hiihto sujuu Fannilta. Jos oikein muistan niin viime talvena ei hiihdellyt kertaakaan, jokunen kuva on toissa talvelta, jossa "hiihtää" ilman sauvoja.Päällä ihana turkoosi ticketin baggie 80cm (2,5v. talvi), päässä kivatin villakypärämyssy, joka on aina vaan käytössä.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti