maanantai 8. helmikuuta 2010

Harjoittelua harjoittelua

Tänään siis toinen neuvola (+koulu), uusi ohjaaja ja uudet kujeet. Viihdyin! Yhden veranpaineen mittasin ja lisäksi stixasin yhden pissan, muuta en tehnytkään, kovasti jouduin kyllä tekee töitä että pysyin hereillä. Esitin aamusta pyynnön että voisin vaan katella etten tartuta ketään. Lämpöä ei eilisen aamun jälkeen ollut, ja nyt alkaa hengityskin jo kulkemaan.

Tänään oltiin koko päivä neuvolassa, huomenna koko päivä koululla ja aamusta heti OHR (oppilashuoltoryhmä). Ne on ihan parhautta, supermielenkiinoisia, vaikka meinaanki alkaa aina itkee niissä xD. Oon ehkä vähän liian herkkis. On se vaan hurjaa kuunnella niiden lasten taustoja, yleensä ne kaikki ongelmat on sieltä kotoa lähtöisin.

On ihan hurjaa kuinka voi kahden eri alueen neuvoloiden väestöt olla niin erilaisia. Vähän kärjistetysti: edellisessä oli ne kaikinpuolin hyvinvoivat, kauniit, hoikat ja fiksut, ja nykyisessä on ne ongelmatapaukset, nuoret äidit, huumeäidit, ei-niin-fiksut-äidit, ym. Toisaalta on niin opettavaista olla tekemisissä niiden huonompiosaistenkin asiakkaiden kanssa.

Nyt illasta meillä kävi yksi ystävä poikiensa kanssa kylässä. Tehtiin laskiaspullia Fannin kanssa eilen ja oli pakko kutsua joku meidän kanssa tuhoomaan niitä. Ja tietty nää tuli heti kun herkuilla houkuteltiin ;). Olipa taas kulunu kyllä aikaa kun edellisen kerran oltiin nähty, joten jo oli aikakin nähdä. Alkuun hetki ulkoitiin ja sen jälkeen herkuteltiin.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Mekin voitais tulla joku kerta teille! Ei tarvii toki herkuilla houkutella :P

    VastaaPoista
  2. Joo tulkaa vaan, tai sitten mennään itikseen hengailee ;).

    VastaaPoista