tiistai 9. helmikuuta 2010

Kun asiat eivät pysy päässä

Mulla on tosi huono muisti. Unohdan aina ja kaiken. Normaaliolosuhteissakin. Nyt näin harjoittelun aikaan kun tulee rutkasti uutta omaksuttavaa jatkuvasti, on muisti vielä normaalia heikommilla kantimilla. Mikään ei pysy päässä, puhun höpöjä. Sanat menee jatkuvasti sekaisin. Välillä huolestuttaa että onko kaikki hyvin, vai onko oikeesti jotain neurologista häikkää. Ja tieto lisää tuskaa tässä asiassa.

Jos kirjoitan sataan paikkaan nämä asiat ylös, niin muistanhan ne?

- Fanni menee huomenna tarhakaverille leikkimään, ottavat Fannin tarhalta kyytiin, eli pitää muistaa aamulla ilmoittaa asiasta myös pk:n henkilökunnalle, sekä iltapäivästä muistaa ettei mene hakemaan neitokaista päiväkodista

- Torstaina on päiväkodissa luistelua, ne luistimet on muistettava viedä tarhalle (onneksi ne on autossa, joten ehkä Fanni muistuttaa viimeistään torstaina että tänään oli luistelua?)

- Maanantaina menen koulun/neuvolan sijasta synnärille päiväksi tutustumaan (kuuluu siis harjoitteluun), eli pitää muistaa tällä viikolla ilmoittaa asiasta ohjaajalle, sekä ma aamuna mennä sinne synnärille, eikä normaaliin harjoittelupaikkaan.

Kirjoitan nämä kaikki asiat kalenteriin ylös, mutta eipä se auta, jos en muista vilaista kalenteria edellisenä iltana. Jos tää muistamattomuus jatkuu vielä harjoittelun jälkeen, niin menen lääkäriin. Alkaa olee jo semmonen fiilis että mua pidetään siellä kohta psyykkisesti sairaana, milloin on selkäkipuja, milloin taas päänsäryt, ja nyt tämäkin vielä. Hip hei :).

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti