perjantai 12. helmikuuta 2010

Se siitä lakosta sitten :)

Menin tänään kirppikselle ja nyt sai lakko riittää! Niin paljon kaikkea kivaa oli tarjolla, etten voinut jättää ostamatta.

Ihana ruskea neulehuppari, tää oli rakkautta ensi silmäyksellä :D. Entuudestaan tuntematon merkki, 80% villaa. Maksoi 5e, hinnan takia mietin pitkään otanko vai jätänkö, en sitten voinut jättää. Saa nähdä suostuuko prinsessainen pukemaan tätä päälleen. Uhkailu, kiristys, lahjonta ;).

H&M:ää farkkuhame ja caprit. Farkkuhame edestä ihan tavallinen. Nää caprit on tosi kivoja, ens kesäksi on näiden lisäksi pinkit ja ruskeat. Farkkuhame 2,5e ja caprit 1e.

Kevääksi päiväkotiin/ pihalle vuorelliset Minni-sammarit. Polvista jo haalistuneet, ei kuitenkaan luonnossa noin pahasti kuin kuvassa. Polvienhaalistuminen ei pihaleikeissä haittaa mitään. Hinta 1,5e.

Löydöistä ehkä parhain. Ehjä, tosin huputon, Reimatec talvitakki kevään lämpeneviin ilmoihin (jo melko ohueksi pesty) 5e. Nyt lähtee meiltä aiemmin kirppikseltä ostettu koon pienempi vaaleanpunainen saman merkin takki kirppikselle.

Että tämmöstä tänään. Näiden jälkeen alkoi viikonloppu superhyvillä mielin. Nyt vaan kirppiskärpänen puras, tekis mieli lähteä enemmänkin pyörimään. Vaan täytyy nyt yrittää pitää kuitenkin hallinnassa tää shoppailu :).

-Mari

5 kommenttia:

 1. Ota mut mukaan kirppiskierrokselle joskus, mä en tiiä mitään hyviä kirppiksiä missään!! :D

  VastaaPoista
 2. Mä käyn aina huitsin nevadassa kirppistelemässä kun ei helsingissä oo mitään hyviä. Tuusulassa on yks hyvä, samoin keravalla ja järvenpäässä. Ja porvoossa käyn yleensä kanssa siellä yhdellä.

  VastaaPoista
 3. Niin ja tietty rekolassa on se lastentarvikekirppis, joka on ihan huippu paikka, ainakin myynnin kannalta. Sain viimeks jotain 600 euroa ku myin ;).

  VastaaPoista
 4. Mä en myöskään löydä lähikirppareilta kuin satunnaisesti jotain ostamisenarvoista lastenvaatetta...
  Kierrätyksestä löytyy kyllä kivasti kaikkea muuta.

  Mulla ajatuksissa kirppureissu juurikin suunnalle Tuusula, Kerava, Järvenpää.
  Vinkkaapas missä kannattaa käydä

  VastaaPoista
 5. Mude: Mä käyn Tuusulassa Femmatorilla, Keravalla Oliverin kirppiksellä ja Järvenpäässä Eurosetillä, googlella löytyy kaikkien osoitteet. Jossain netissä on semmonen kirppislista, jossa on myös kaikki uudenmaan kirppikset, nyt on vaan se linkki hukassa.

  VastaaPoista