keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Automatkusteluitkeskelyä

Yksi päivä enää harjoittelua jäljellä tuolla neuvolassa, huh! Tänään oli taas ihan hurjan kiireinen ja pitkä päivä, ja sama on luvassa huomenna. Kotimatkalla autossa tuli taas itku, kaikesta väsymyksestä ja siitä että Fannilla oli tänään taas lähes kymmenen tuntinen hoitopäivä. Mullakin pitkä päivä, melkein yhdeksän tuntia, mutta niin harmittaa pienen puolesta, kymmenen tuntia hoidossa on ihan kohtuutonta. Taas tuli mieleen kuinka olisi asiat jos huushollissa olisi se toinen aikuinen.

Perjantaina on tentti aamupäivästä ja loppupäivä vapaata, suuntaan heti tentin jälkeen hakemaan Fannia, saa edes vähän "hyviteltyä" näitä liian pitkiä hoitopäiviä. Vaikka toisaalta hiihtolenkkikin olis kiva raskaan viikon päätteeks.

Nyt salkkarit ;).

-Mari

1 kommentti:

  1. Wiltsullakin oli 10-tuntisia hoitopäiviä silloin ku asuttiin vielä Pernajassa, ja hän oli silloin alle 2-vuotias. Ahdisti ihan v*tusti, mutta nyt on onneks lyhyt matka ja useimmiten lyhyempiä hoitopäiviä kun mun isovanhemmat aina välillä ottvat pojan niille.
    Mäkin joskus mietin että olisipa kaikki helpompaa jos huushollissa olisi kaksi aikuista, mutta sitten mietin taaksepäin ajassa ja tuun aina samaan lopputulokseen; ei se ollut yhtään tätä helpompaa elämää ja jatkan taas eteenpäin.

    Ohhoh, tulipa avauduttua :D

    TSEMPPIÄ sinulle sinne!!

    VastaaPoista