sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Edelliseltä viikolta kuvasatoa

Vauhdikas viikko alkaa olemaan takana päin, tänään otetaan rauhallisesti, eikä stressata mistään. Ruokakaupassa olisi tarkoitus käydä ja puistoon mennään hetkeksi leikkimään. Nyt mennyttä viikkoa kuvin, mukana myös jotain ostettua.

Fanni leikkii paljon pukeutumisleikkejä, ja lopputulos on usein varsin...mielenkiintoinen :D. Tässä päällä prinsessa-mekko ja sukkikset, villasukat, uudet Reino-kengät, pörröliivi ja minun tekemä pipo.

Jonkun räpsäämä "taidekuva" xD.

Kuva perjantailta kun raasukka nukahti eteisen lattialle kun tultiin kotiin syömään ennen uimakouluun menoa.

Kummitytön 2-vuotis synttäreillä oltiin eilen. Siellä asustaa myös tämmönen suloinen vauva, joka vei sekä äidin että Fannin sydämen. Leikilläni Fannille sanoin että "tää vauva muuttaa meille", ni Fannin ilme kirkastu ja kysy ihan innoissaan että "oikeestiko". Tämmönen siis ehdottomasti meille, kiitos.

Itiksen Lindexillä oli ulkovaatteet -50%, niinpä mukaan tarttui fleecevuorelliset kurahousut sekä fleecevuorellinen Bamse sadetakki ja fleecetakki, kaikki seuraavaa kokoa.

Eiliseltä illalta neidin hömpöttelyjä.

Eilen piipahdettiin Jumboon katsastamaan Lindex siltä varalta josko siellä olisi aiemmin ostamiini FIXin housuihin sopiva takki alessa. Sielläkin oli ulkovaatteet -50%, ja kerrankin kävi superhyvätuuri ja yksi ainoa jäljellä oleva takki oli sitä kokoa jota hain. Niinpä meillä on nyt seuraavaksi talveksi jo takki ja housut hankittuna.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti