lauantai 21. marraskuuta 2009

Menoja.

Tänään ollaan oltu menossa melkein koko päivä. Aamupäivästä mentiin Itikseen treffaamaan mun vanhaa koululaveria, jolla on 4kk vanha vauva. Itiksessä pyörittiin hetki, ostettiin Fannin serkulle joululahja ja Fannille löyty Lindexiltä ensi talveksi FIXin toppahousut alesta, 25e. Riikka pyysi meitä syömään niille ja mentiin Itiksestä vielä niille valmiiseen ruokapöytään kun Riikan mies oli kokannu :).

Sieltä reissulta tultiin hyvin pieneksi hetkeksi kotiin. Ehdittiin olla joku puolisen tuntia kotona ja lähdettiin Sinin ja muksujen kanssa lähipuistoon ulkoilemaan. On niin mahtista että ne tulee aina välillä leikkimään tänne (ne tykkää ihan hurjasti meidän puistosta ;D). Lapset oli onnessaan, eikä taaskaan tapellu yhtään, ne alkaa oppii tavoille ;). Mut hyi hitto mikä mutanen puku meillä roikkuu vessassa, järkky löyhkäkin siitä lähtee.

Ennen klo 18 tultiin pihalta kotiin, vaihdettiin vaatteet ja suunnttiin pihapiirin pikkujouluihin. Jotka osoittautu taas tuskallisksi, ihan niinku talkootkin. Syynä se että mä en puhu enkkua, ja siellä puolet väestä on ulkomaalaisia, eikä ne puhu suomea. Niinpä mä siis istuin taas tuppisuuna kaks tuntia yhden sohvan nurkassa :D. Ymmärrän lähes kaiken mitä ne puhuu, ja mietin mitä voisin sanoo, mut en vaan saa suutani auki, joten hip hei, ehkä skipataan seuraava tapahtuma.

Äsken vielä reippailtiin ja siivottiin Fannin huone. Jouluvaloja on vähän kaiveltu myös esille. Huomenna vaan lököillään, ei tehdä yhtään mitään (niin varmaan).

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti