keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Koulua, kirppistelyä, pipareita ja sairastamista

Maanantaina alkoi taas koulu. Toisaalta kivaa, toisaalta ei. Tunneilla istuminen tuntui taas niin pitkäveteiseltä. Tosin eipä tässä ole enää kun neljä päivää istuttavana ja sitten on lähiopetustunnit tämän koulutuksen osalta ohi. Toki hommia riittää vielä opinnäytetyön ja useiden tehtävien parissa ja kaksi harjoitteluakin on vielä tekemättä, mutta niin se valmistuminen vaan uhkaavaa vauhtia lähenee, hurjaa!

Eilen oli toka vika tentti, joka suoritettiin ryhmätenttinä. Ekasta osasta oli tullutkin jo numero, 3. Aika suuri pettymys. Toivottavasti muista osista tulee vähintään 3, ekaan tehtävään kun panostettiin vielä kaikista eniten. Koska koulu loppui jo ennen puoltapäivää, päätin piipahtaa parilla kirppiksellä Porvoossa. Toisesta löytyi Robeezin uudenveroiset pipariukko-tossut 7e, näillä voi Fanni lampsia joulukuun tarhassa. Tällä hetkellä päiväkodissa on tossuina myöskin Robeezit, joissa prinsessa-aihe. Koko 3-4 menee vielä kohta 4,5-vuotiaan jalkaan. Nämä pipariukot on mielestäni vielä vähän isommat kuin prinsessat. Toinen kirppis on uusi lastentarvikekirppis, siellä silmiin osui Reimatec + haalari, viime vuoden malli, oikein siisti, polvista aavistuksen haalentunut, koko 92cm ja hintaa oli vain 10e. Kaverin tyttö käväisi tässä vaiheessa mielessä, ja kotona aloin vasta miettimäänb että kummitytöllekin olisi ollut passeli, olisi pitänyt ostaa pois. Joku olisi varmsti huolinut.

Sunnuntaina leivottiin pipareita ja maanantaina ryhdyttiin koristelupuuhiin, piti räppästä kuva, osasta tuli oikein mallikelpoisia :).

Fanni nukku toissayön tosi levottomasti. Eilinen päivä meni kuitenkin ihan ok. Viime yönä heräsin siihen ku neitokainen karjuu suoraa huutoa omassa sängyssään. Kyselyt mikä on hätänä ei tuottanut tulosta, koska hän vain huusi. Pyysin myös tulemaan viereen ja huudon syy kävi hyvin selväksi kun neitokainen käppäili äidin viereen huutaen ja toista korvaa pidellen. Opinnäytetyö-palaverin ja päiväkodin sijasta suunnattiin siis heti aamusta terveyskeskukseen, jossa yllättäen ei ollutkaan ruuhkaa. Käytiin lääkärillä ja korva oli tulehtunut, antibioottikuurin sai. Korvatulehdus sattui sinällään harmilliseen aikaan että Fannilla on parhaillaan menossa uimakoulu. Viime viikolla oli kaksi kertaa, ja tällä viikolla olisi ollut ke, to ja pe. Pyysin lääkäriltä todistuksen, niin saadaan rahat takaisin maksetusta uimakoulusta. Silti vähän harmittaa että jää nyt väliin, Fanni kun niin kovasti tykkää uimisesta ja uimakoulusta.

Vaikka ollaan oltu tänään kotona niin mitään ei oikein olla saatu aikaiseksi. Nyt kuitenkin ruoanlaittopuuhiin.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti