keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Viikonlopun odotusta.

Tänään sain sikainfluenssa-rokotteen, vihdoinkin! Johan mä ehdin sitä odottaa 1½ viikkoa. Nyt toivon vaan että elimistö ennättää kehittää tarpeeksi vasta-aineita, ennen ku pandemia rysähtää täysillä päälle. Jo sitä Vantaan kouluissa liikkuu aika hurjasti. Fannille kanssa kovasti haluaisin rokotteen mahdollisimman pian. Käsi on pistoskohdasta kipeä, muita oireita ei rokotteesta vielä toistaiseksi ainakaan ole tullut. Toivottavasti ei tulekaan. Mä niin pelkään näitä rokotteita- kuten myös koko tautia, on pelko että tässä käy huonosti, pahimmassa tapauksessa niin että joku lähellä olevista kuolee. Ja tiedän että se ottaa taas liian koville, en jaksa semmosta. Kovasti toivon että panikoin nyt turhaan.

Viikonloppuna ollaan sovittu vanhojen ystävien kanssa että vietetään pikkujouluja. Yhden ystäväisen vauvalla on ristäiset, joten ollaan kaavailtu että mennään sinne rääppiäisiin heti ristiäisten päätyttyä. On niin mahtava nähdä näitä lapsuudenystäviä, nyt ollaan taas samassa elämäntilanteessakin, kun kaikilla on lapsia. Viikonloppua odotellaan mm. siis lauantaisten pikkujoulujen takia, ja myös viikonlopun vapaa-aikaa. Arki-illat kun menee ohi vaan humahtaen, aika ei tunnu riittävän mihinkään. Fanni kovasti aina kaipailee leikkiseuraa ja naapurin pikku-Eevi olikin meillä äsken hetken leikkimässä. Mukavat leikit tytöillä on aina, vaikka Eevi on kuitenkin 1½ vuotta Fannia nuorempi.

Kapp Ahlista tuli eilen viesti "aletuotteista puolet pois", joten pakkohan siellä oli käväistä. Muutamat vaatteet tarttui mukaan, olis tehny taas mieli kiertää useampikin kauppa, mutta yritän taas hillitä osteluita, koska mitään ei todellakaan tarvita. Talvivaatteita olisi tarkoitus ostaa seuraavana, kunhan alet alkaa. Niitä siis odotellessa.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Miks mulle ei tullu viestiä höh, just ostin sieltä toissa päivänä Neealle liilat haaremi gollarit, olin katellut niitä jo normi hintasena niin pakkohan se oli.

    VastaaPoista