perjantai 13. marraskuuta 2009

Joululahjaostoksilla.

Fanni toivoo joululahjaksi nuken kaksostenrattaita. Itse myöskin toivoin niitä lapsena, enkä ikinä saanut. Lellehdestä löytyi kaksi vaihtoehtoa: baby bornin juoksurattaat 95e(!) ja Nalle Puh- rattaat 55e. Baby bornin yhden istuttavat juoksurattaat meillä jo onkin, joten yhteistuumin päädyttiin toivomaan Nalle Puh rattaita. Prismassa moiset tulikin vastaan alkuviikosta ja tänään aikaisin päästyäni suuntasin Prismaan niitä hakemaan. Iloinen yllätys olikin asiakasomistajapäivät ja -15% alea, jonka sai kaikista leluista. Nukkekotiin olen ostanut wc-setin, sekä lisäksi on muumiyökkäri, joten neitokaisen lahjat taitaa olla nyt hankittu.

Tänään oltiin äitillä ilta. Äiti piti tupaantuliaiset ja varmana myös synttärit samaan aikaan. Oli mökkinaapureita ja äidin työkavereita. Fanni sai kynsiin hienot koristeet ja hiustenleikkuun, josta mummi jopa maksoi neidille 5 euroa. Lupasin että saa ostaa pienen prinsessa- tai lumikkifiguurin, jota on himoinnut jo vaikka kuinka kauan. Syötiin hyvin ja naurettiin paljon. Fanni oli ainoa lapsi ja sai aikasta lailla huomiota, josta oli tietysti hyvinkin innoissaan :). Sai jopa kaikki aikuiset marssimaan mukaansa pientä elefanttia.

Nyt kovasti väsyttää, joten hiljalleen nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Ihana päivä teillä, olipa kiva lukea! Itselläni 5 lasta, joista nuorin täyttää just 6 ja vanhin 18. Ja meillä myös nuken kaksostenrattaat haussa. Mukavia talvipäiviä teille Fannin kanssa. On varmaan ihana neiti, kun nimikin on noin ihana...

    VastaaPoista
  2. Joo, ja tää kommentti kans pikkuisen myöhässä, mut sisältöä ei muuta ; )

    VastaaPoista