maanantai 23. marraskuuta 2009

P & P

P & P, elikkäs pipareita ja pipo. Eilen tehtiin valmistaikinasta pipareita. Valmistaikinasta, koska olen varma että se on parempaa kun mun oma tekemä taikina olis. Taikinasta melkein puolet tais mennä suukkuun, mutta jokunen pipari myös saatiin aikaiseksi. Näistä mietin joulukorttikuvaksi jotain, en vaan taas osaa päättää. Viime vuonna enempi panostin kuvien ottamiseen, nyt ei jaksa. Yks kuva on loistava, mutta näkyypäs kuinka sontaset on meidän kaakelit :/.

Pipoa olen työstänyt jo pitkän aikaan, vieläkin on kesken siinä määrin että langat pitäis katkoa. Fanni kovasti tykästy pipoon, joten menee leikeissä tän illan. Kevääksi tuo on varmasti oikein hyvä kun on sen verran ohkainen. Kevääksi on mm. vihreä Jonathanin vk-takki, taitaa olla aika lähelle takin sävyä pipon väri. Olen tosi tyytyväinen pipoon, edellisen kerran olen neulonut tosi kauan sitten, ja päästä tein, silmukoitakin tuli ekalla sopiva määrä.-Mari

2 kommenttia:

  1. Monellako silmukalla teit? Mäkin haluun tehä tollasen neliön, osaan tehdä vaan pyöreä päisen...

    VastaaPoista
  2. Tein siis kaks eri kappaletta, 50 silmukkaa molempiin, 100 siis yhteensä. Ja sit vaan roikkuvilla langoilla pujottelin virkkuukoukulla ne yhteen kun en löytäny tarpeeks isoa neulaa :D. Aika löysää tein kyllä, tai sit vaan johtuu langasta, mut semmonen jämäkämpi pipo olis kivempi, toi on aikas lörppö. Mut miten semmonen pyöreäpäinen tehään? Mistä tietää milloin pitää alkaa kaventaa?

    VastaaPoista