perjantai 20. marraskuuta 2009

Valitusta ja purnausta, ja vähän myös narinaa.

Väsyttää, nää viikot harjoittelussa tuntuu niin rankoilta. Miten ihmeessä sitä ikinä jaksaa tehdä töitä? Koulu on liian lepposaa, sitä on tottunut liian hyvään. Nytkin vaan odottaa koulun alkua, vaikka on heti tentti ja yks tosi iso tehtävä, jota en oo vielä edes aloittanut. Harjoittelun tehtäväkin pitäis ens viikolla saada tehtyä.

Nyt illalla alkoi ikävä hammassärky. Toivottavasti menis nyt vaan ohi. Ens viikko pitäis selvitä vielä ilman poissaoloja, sitten on aikaa rampata labrat ja hammaslääkärit ja ihan mitkä tahansa. Nyt harmittaa niin vietävästi että peruin ne purentakisko-ajat. On taas ollu pää tuhannen jumissa viimieset viikot. Ja omaa päätä käy syyttäminen kun piti pihistellä, eikä vaan raaskinu sitä 200 euroa maksaa.

Nälkäkin olis, just tein nakkikeiton, mut jostain syystä noi keitot ällöttää. Niinku hitto tänään, otin töissä (harjoittelussa siis) palan kääretorttua, ja se oli jotain kahvi, ni oksetti vielä parinkin tunnin päästä se kahvin maku. En kyllä ikinä oo oppimassa kahvia juomaan. Tosin eipä se mitään haittaakaan.

Kakarainen kitisee ja narinoi, samalla linjalla siis kun äiti. Voitais painua molemmat nukkuilemaan. Hetken aikaa pitäis ite yrittää pysyä hereillä, etten huomenna herää kuudelta. Se on kumma kuinka työaamuina ei jaksais herätä ku herätyskello soi, mutta viikonloppuna sitä herää ilman kelloa kukonlaulun aikaan.

Yhestä jutusta pitää vielä narista: raha! Siis kun nyt se on niin loppu että hyh. Ja mä haluaisin kovasti ostella joululahjoja. Nyt on 70e jo kaverilta lainattua rahaa ja opintolainaa vois tietysti nostaa. Possussa taitaa olla jonkun 30-50e kolikoita, tilillä on 34 senttiä :D. Mutta olen päättänyt etten nosta opintolainaa vaan et voisin shopata jotain. Sitä vasta sitten kun tehdään nälkäkuolemaa.

Vois olla jo joulukuu, ni tulis veronpalautukset ;D.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti