sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Sisukkaan ysmy

Eilen käytiin ystävän kanssa Sisukkaan ysmyssä. Tähän saakka ollaan taidettu käydä jokaisessa. Ja joka kerta, kun pääsen ulos sieltä, vannon, etten mene enää koskaan. Ja aina silti menen.

Tälläkin kertaa ostettavaa löytyi. Paljon. Liikaa. Ei olis tarvittu, en vaan pysty vastustamaan, kun halvalla saa. Meillä on muun muassa ensi talveen kolme talvitakkia siistiin menoon.

Ja halvalla kun saa, niin tulee ostettua niitä ihan kivojakin. Ja se on syy miksi vaatekaappi tuppaa aina pursuilemaan yli. Toisaalta nyt ollaan siirtymässä seuraavaan kokoon.


Ticketin vk-takki fleecevuorella, 30e.

Cupcaken talvitakki, 30e.

How to kiss a frog-paitis, 12e.

Louie Louis t-paita, 10e.

Cupcake trikoopaita, 12e.

Minymo tunika, 7e.

Lisäksi Shampoodlen 2-osainen collegeasu, joka jo tytöllä päällä, 15e.
Sekä Cupcake musta trikoinen haaremihaalari, joka jo pyykissä, 15e.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Siis mä en käsitä.. Olin siellä ehkä puoli tuntia avaamisen jälkeen enkä löytänyt yhtään mitään ostettavaa! Yhtään ulkovaatetta ei ollut enää jäljellä koossa 110-116cm ja sisävaatteistakin vaan niitä omaan makuun aika omituisia. Vähän aikaa kannoin käsissäni yksiä leggareita ja farkkuja, mutta annoin periksi kun totesin sen jonotussysteemin vievän ainakin tunnin ennen kuin olisin ollut kassalla.

    Sä olet ilmeisesti ollut liikkeellä heti ovien avauduttua, kun sait ihan jättisaaliin!

    VastaaPoista
  2. No siis me oltiin vasta vartin yli siellä. Noista löydöistä suurin osa taisi olla jonkun toisen hylkäämiä, jotka sitten löyty sieltä sun täältä. Sinne pitäis kyllä päästä tasalta sisälle ekojen joukossa, toppaakin oli aika reilusti ihmisillä käsissä, ku me mentiin.

    VastaaPoista