lauantai 5. maaliskuuta 2011

Sanon vaan et blaah.

Torstai ja perjantai oli alkusoittoa. Niinpä me tyydytään haaveilemaan ulkoilmasta. Sairastelun alkupäivät kuume pysytteli alle 38 asteen, tänään mittailtiin 39 astetta. Ei siis merkkiäkään, että olis paranemaan päin. Ja mua taas kauhistuttaa ens viikko, en tiedä meneekö jo maanantaista palkattomaks ja muutenkin oon ollut paljon poissa. Ja juuri kun oli puhetta työsopimuksen jatkamisesta ennen sairastelua...työsopimusta kun on enää tän kuun loppuun.


Liian jouluiset enkelityynyt saa vihdoin uudet päälliset, tein h&m:lle tilauksen netin kautta, kun today tarjouksena oli kivoja takkeja. Löytyi (ainakin kuvissa) nätit tyynynpäälliset samalla. Niitä odotellessa. Eetu tuli eilen Fannin kanssa tänne ja pääsin hetkeksi ulos täältä. Itiksessä on tämän viikon hinnat kuutamolla, joten päätin piipahtaa siellä. Löysinkin kivasti vaatetta kerrankin itselleni. Fansku sai vaan yhden paidan. Ja tosiaan eilen illalla näpyttelin vielä netin kautta tilaustakin h&m:lle, lisää vaatetta MULLE ;).


Telkkarin ruutu on likainen. Yritin googlailla puhditusohjeita, mutta meni ihan liian hankalaks! Täytyy töistä lainailla yhdeksi illaksi joku puhdistussuihke, tosin tiedä sitten sitäkään millä näytön saa pyyhkiä, mikrokuituliina, talouspaperi vai tiskirätti. Osaa olla vaikeeta yhden telkkarin putsiminen. Tulee ihan ikävä kuvaputkitelkkareiden aikakautta.


-Mari

1 kommentti:

  1. No BLAAH tosiaan, tosi tylsäähän tuo on. Ja varsinkin jos joutuu vielä huolehtimaan, että vaikuttaako nuo poissaolot työsopimuksen jatkamiseen :-/ Pidän peukkuja, että saat jatkosopimuksen!!!

    VastaaPoista