perjantai 4. maaliskuuta 2011

Sairaspäivän pölinät


Vitsit, että noita kuvia tulee nyt otettua. Ihan hirveitä määriä. Joka päivä olen tyhjennellyt koneelle kolmestakymmenestä sataan kuvaan. Ja aina ne on samantien käytävä koneella läpi, karsia huonot pois. Edellä kuvasaldoa tältä ja eiliseltä päivältä.

Meidän taloudessa ei ole kahvinjuojia, joten hakpakeitin pelittää ihan hyvin, sen verran harvoin sille on käyttöä. Tällä erää se toimikin leikkialustana. Omituinen Nordean täti antoi ison säästöpossun ja moooonta pientä avainperäpossua.

Päivän asun fanni itse kaapista valinnut. Lindexin tunika, alla GAPin donitsipaita, jalassa Me&I legginsit ja mustat sukat Lindexiä. Tällä kertaa oli ihan mukavasti yhteen sopivat vaatteet, aina ei osu yksiin ihan näin kivasti ;).

Tulppaanit kahdessa kerroksessa, en taas tiedä kuinka olen onnistunut. Maljakoita tarvittais. Kaikki kaapista löytyvät maljakot on peruja mummoilta, eikä niinkään omaa silmää miellyttäviä. Tuokin on kamala, missä tulppaanit on, on vaan ainut sopivan kokoinen.

Tulppaanejen edessä nimpparikortti yhdeltä mummoista. Fannilla oli keskiviikkona nimipäivät. Vuonna 2010 Fanni nimi lisättiin kalenteriin. Pienellä porukalla kahviteltiinkin keskiviikkona. Vohvelirauta on yhdessä Fannin kanssa ostettu nimpparilahja.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti