torstai 10. maaliskuuta 2011

Oltiin taas vähän saikulla

Eilinen oli koettelemuksien päivä.
Tiistai-keskiviikko yönä uusi vuorokausi toivotettiin mukavasti tervetulleeksi Fannin toimesta. Puoli yhden aikaan yöllä pampulainen oksensi mun sänkyyn. Meni suihkuun ja oksensi uudestaan. Niinpä oltiin PITKÄSTÄ AIKAA kotosalla viettämässä sairauslomapäivää. Eilen aamusta tuli ripulit ja siihen tauti sitten jäikin. Päiväkodissa oli yksi lapsista oksentanut tiistaina. Ja siellä se muiden kanssa tiistaina iltapäivällä leikki, kun Fannia hain. Ihmekös, jos pöpöt tarttuu tehokkaasti.
Se kotona olo on ihan ok. Paitsi, että hävettää niin paljon olla jatkuvasti töistä pois. Mutta ehdinpä alkuviikosta saada sen työsopimuksen jatkon elokuun loppuun. Eilisessä oli vaan semmonen kurjuus, että kone oli imassu netistä itseensä jonkun mahdottoman haittaohjelman. Ja olin siis K O K O P Ä I V Ä N ilman konetta. Eli olisin paljon mielummin ollut töissä, jossa on netti! Käytiin onneks illalla äitillä ja pääsin pikana surffaileen, mutta kaikki eilisen blogitekstit lukematta.
Ja kone on aina vaan epäkunnossa. Tänään suuntaan M:n luokse, joka on vaan paras, kun se osaa tämmösii juttui. Vein sille yks päivä housut, ni se saa nyt hoidella mun koneen kuntoon ;).
Koska oksennustauti oli oikein ihana ja meni niin nopeasti ohi, niin olemme taas töissä ja dagiksessa. Ja vähänkö olen taas sekaisin päivistä, ku eilenhän oli vähän ku viikonloppu.
-Mari

1 kommentti:

  1. Turhaan siis pelkäsit lapsen Fannin sairastelujen vaikuttavan työsopimukseen!!
    Onnittelut sopimuksen jatkosta :)

    Jos ykätauti iskee, toiveena tosiaan on että menee nopeaaaaan ohi...

    VastaaPoista