keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Oops.

Onnistuin eilen aamulla heittämään taidokkaasti kaikki käyttömeikit lattialle. Onneks on vaan Lumenen hintatasoa olevia. Sinne meni meikkipuuteri, aurinkopuuteri ja luomiväripaletti. Pahiten siipeensä sai meikkipuuteri, joka päätyi lattialle. Taidan jatkossakin pysyä ihan vaan Lumenessa, ei ainakaan harmita niin huolella ;).


Ja ai, oi ja voi meidän valkoista sohvaa, joka on saanut jos jonkinlaista väritäplää itseensä. Jostain syystä siinä on pieni ruskea täplä, tyttö tiesi kertoa sen olevan suklaata. Myös puolukkahilloa löytyy muutamasta kohdasta. Ja meillä syödään ainoastaan keittiössä. Todistin kuitenkin itse yksi ilta kuina neitokainen suoraan ruokapöydästä juoksi sohvalle ja vahingossa pyyhkäisi puolukkahillot uuteen sohvatyynyyn. Ja tyttö sanoo vaan "äiti omas syys, mitäs ostit valkoisen sohva". Ja niin se on tyttö jälleen oikeassa. Nyt saatiin toisiin sohvatyynyihinkin vaihdettua uudet päälliset. Oikein mieluisat nuo uudet, h&m homelta.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Mekkien keräily lattialta ei ole kivaa... ne jää muuten ihan liian hyvin kiinni laatansaumoihin!!! Minulla tippui (pojan toimesta, minun pöydälle jättämänä) juuri vähän aika sitteen Lancomen Tein Miracle mekkivoide lattialle ja arvaa harmittoko!?! Lasipullon kun tietää... : ///

    Ja mitä tulee valkoiseen sohvan niin vain nahkaisena se toimii lapsiperheessä (mä en kyllä ennen uskonut tätä kun mieheni ehdotti meille vaaleita nahkasohvia)

    VastaaPoista
  2. Mulla lensi lattialle kanssa meikkivoide. Kiitos Lumenelle muoviputelista! Vaikka sitä meikkivoidetta on tosi hankala saada ulos tuubista. Suihkuttelin puuterit viemäriin, ni lapsikin tuli viereen kääntämään veistä haavassa "äiti, mitä rahan tuhlausta". Ja jälleen osaan ollaan kiitollinen Lumeneista :).

    VastaaPoista