lauantai 13. marraskuuta 2010

Väsyttää

Itseaiheutettua.

Fanni lähti isin kanssa eilen mummolaan yökyläilemään. Ystävän kanssa suunnattiin Vantaan hotellille katsomaan Kaija Koota. On sen verran tätä ikää jo, että ollaan laulajan kohderyhmää varmastikin ;D.

Olin teini-iässä, kun isi osti Kaija Koon parhaimmat tuplalevyn. Naureskelin alkuunsa isille, että mitä sä tommosta täti-musiikkia kuuntelet. Sain musiikista osani siinä sivussa ja jouduin alkaa pyörtämään puheitani. Jotenkin sain ujutettua levyn omaan huoneeseen ja sehän raikasi ihan jatkuvalla syötöllä. Ystävät (mukana myös tämä samainen, jonka kanssa eilen oltiin) naureskeli ja pilkkas, että mitä sä tommosta kuuntelet. Ei mennyt kuin hetki ja nekin kuunteli! Siitä saakka on fanitettu, välillä enemmän, välillä vähemmän.

Lippuja alettiin ovella myydä 21.30. Oltiin paikalla n.22 aikaan, jono oli järkyttävä. Kaksi tuntia jonotettiin tihkusateessa sisäänpääsyä! Ei varmaan oltais jonotettu, jos olis tiedetty, että siinä kestää niin kauan. Itse keikka oli kyllä mahtava, loppu ihan liian nopeesti.

Joskus ehdottomasti uusiksi, ennakkoon ostetut liput taskussa ;).

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti