perjantai 5. marraskuuta 2010

Ehheh.

En saanut edellistä telkkua toimimaan, en digiboxinkaan kanssa kun tajusin, että tv on antennitalouksiin ja täällä on kaapeli. Palautin tv:n ja tilasin uuden. Uuden, joka käy sekä antenni- että kaapelitalouksiin.

Enkä vieläkään saanut telkkua toimimaan! Ajattelin, että no hiisiläinen, tilataan sitten yksi mies tänne asentamaan tv. Fannin isi tuli. Kävi telkkarilla, meni tarkistamaan johtoja.

Ilmoitti heti, ettei ihmekään kun ei toimi. Mä olin siis laittanut johdot ihan oikein. Vaan ne pirun remppamiehet on pätkässy seinän sisästä antennijohdon poikki. Kyllähän mä noi johdon pätkät tossa näin, vaan tajusinko?

ÖÖH, EN!

Maanantaina sitten huoltoon soittelemaan, että voisitko tulla korjaamaan meidän antennijohdon, tuoda toimivan ovikellon ja rassata meidän vessan lattiakaivon, koska se ei vedä. Ärsyttää. Mutta vaan vähän.

-Mari

4 kommenttia:

 1. Joskus ei ole helppoa, jos ei itse osaa.

  VastaaPoista
 2. Hei Mari!

  Nyt huomasin tuon siun kommentin tuolla putiikin puolella. Joulukalenteri on IHANA! Alkukuulle siinä on numeroidut napit, joihin voi laittaa vaikkapa pienen paketin roikkumaan. Kannattaa olla vikkelä, nimittäin tonttutyttöjä on enää kaksi jäljellä.

  Kannattaa muuten jatkossa laittaa putiikin puolella viestit sähkpostiin viivushome@gmail.com, koska en pysty noita kommentteja oikein puodissa seuraamaan.

  VastaaPoista
 3. Ei ole todellista... Onko tämä nyt sitä samaa telkkarifarsiia, joka alkoi siitä Siwasta ryöstetystä telkkarista? Voisi kyllä sanoa, että todellista Murphyn epäonnea olet tän telkkariasian kanssa saanut kokea!

  VastaaPoista
 4. Jassu: sitä samaa telkkarifarssia on aina vaan. Joku isompi voima ilmeisesti on sitä mieltä, ettei meidän pitäis hankkia telkkaria. Mietin tässä just, että pian on varmaan tv-lupatarkastaja ikkunan takana (asutaan melkein maantasalla) ja langettaa kauheet laskut, kun huomaa, että olkkarissa nököttää telkku. En mä vaan viitti mitään lupaa alkaa makselemaan, kun ei tv toimi, eikä ilmeisesti toimi vielä ihan hetkeen. Soittelin huoltoon ja arveli, että joutuvat alan liikkeestä tilaamaan jonkun sedän korjailemaan.

  VastaaPoista