keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Teatteriretki

Käytiin Kansallisteatterin Willensaunassa katsomassa Tiitiäisen satupuu. Ei niin ollut meidän mieleen. Mielenkiinto lopahti Fannillakin useaan kertaan. Ja loppu oli semmosta "koska tää loppuu?", "äitiiii, koska tää oikein loppuu?". Esitys alkoi klo 19 (lauantaina), ja ajankohta todellakin oli liian myöhäinen. Se osaltaan saattoi vaikuttaa, koska väsymys tuntui katsomossa painavan jo montaa pientä ihmistä.

Päällä ihana H&M:n talvitakki, onneksi jouduin tyytymään vaaleanpunaiseen, enkä enää löytänyt meille beigeä. Silmä on tottunut väriin ja tykätään tästä kovaa.

-Mari

5 kommenttia:

 1. Fannille sopii tosi hyvin tuo väri. Varmasti parempi kuin beige.

  VastaaPoista
 2. Ai, no jos se oli tylsä, niin ei ehkä halutakaan mennä katsomaan... mikä siinä oli huonoa?

  VastaaPoista
 3. Se oli jotenkin tosi tylsä, ei mielenkiinto pysynyt yllä. Teidän teatteriretki kuulosti ihan toisenlaiselta. En tiedä olisiko tää vähän pienemmille suunnattu. Myllypurossa on liikuntamyllyn alakerrassa lähiöteatteri, siellä viime talvena käytiin katsomassa joku joulunäytelmä ja siitä puhutaan vieläkin!

  VastaaPoista
 4. Meidän 3,5-vuotia tottunut teattereissa ja konserteissa käyvä poika jaksoi alusta loppuun kiinnostuneena. Äitikin tykkäsi nostalgisista runoista. Valitsimme iltanäytöksen sijaan lauantain klo 15 näytöksen ;)

  VastaaPoista
 5. Päivänäytös olisi varmaan ollut parempi vaihtoehto, olin myöhässä lippuja varaamassa, joten vaihtoehtoja siinä kohtaa ei enää ollut ;).

  VastaaPoista