keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Syksyn ekat sairauslomapäivät

Marraskuulle saakka selvittiin!

Maanantaina tarhapäivän jälkeen Fanni oli ihan väsynyt, oli lämpöä, valitteli kurkkukipua ja päänsärkyä. Iltaa myöten helpotti, eikä nukkumaanmennessä ollut enää mitään viitettä, että olisi kipeä. Eilen kuitenkin kipastiin terveysasemalle hakemaan todistusta, yksi kuumeeton päivä kun päiväkotiin vaaditaan. Hävetti mennä hakemaan todistusta, kun lapsi kilju ja pomppi, oli taas täysissä voimissaan. Terkka oli kuitenkin sitä mieltä, että flunssa on alkamassa, olis perjantainkin kirjoitellut. Mä taas olin sitä mieltä, että se meni jo ohi. Kirjoitti kuitenkin ti-to.

Eilen illalla se lämpö sitten taas tuli takaisin. Ja korvakipu. Ehkä. Fanni sano, että korvaan sattuu. Kysyin oikeestiko? Ja hän nauraa räkänaurut päälle. Tää sama kuvio toistu neljä kertaa. Ota tosta nyt selvää.

Tänään aamulla käytiin taas vähän samanlaista keskustelua. Pakko se lääkäriaika oli sitten varata, varmuuden vuoksi. Pitäis olla korvalamppu kotona, vinkvink mummille, me halutaan se sulta ;D. Vois ite kurkkaa, ni ei tarvis arpoa. Yöt ollaan kuitenkin nukuttu, joten en usko, että on. Eikä nuhaakaan oikein oo.

Mua vähän masentaa nää sairauslomapäivät. Koska nää on palkattomia! 60 päivän työsuhde pitää olla takana, jotta saa palkkaa. Ja mulla on 50 päivää kasassa. Joulukuussa on yks palkaton vp, samoin tammikuussa. Palkka on onnettoman surkea nyt muutenkin, kun en saanut koulua vieläkään loppuun. Aurorassa ne unohti ottaa multa palkasta sen epäpätevyys prosentin. Niinpä palkka on nyt 200e kuussa vähemmän kun kesällä. Laskin jopa, että saisin asumistukea 40e/kk. En vaan jaksa lähteä siihen paperiralliin enää, joten pitäkööt Kela hyvänään 40e ;D.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti