perjantai 2. heinäkuuta 2010

Viikonloppu luo mahdollisuuksia

Arki-illat vaan humahtaa ohi aina työpäivien jälkeen. Montaa tuntia ei hereillä ehdi olla, kirjaakaan olen lukenut työmatkoilla autossa punaisissa valoissa istuen! Kun pitää olla tehokas. Välillä mua painaa kovasti se kuinka tehokas pitää (tai ainakin pitäisi) olla. Varsinkin nyt kun pitää käydä töissä, tehdä viimeiset opinnot kasaan ja olla äiti. Tokihan oon saanut sitä omaa aikaa nyt kesällä paljon, kun Fanni on lomaillut ja lomailee sukulaisten kanssa (ettei tarttis olla koko heinäkuuta varapäiväkodissa). Mutta ei niitä koulutehtäviä vaan jaksa työpäivien päälle tehdä. Hyvä kun just just jaksaa vähän käydä shoppailemassa ja pitää kodin siistinä.

Viikonloppuna kuitenkin hurisee toiset tuulet. Enkä silloinkaan jaksa uhrata kovin montaa ajatusta niille koulutehtäville, kun tarkoituksena on vaan levätä. Tää viikko on ollut töissäkin taas poikkeuksellisen raskas. Uusi osasto, uudet työkaverit ja uuden potilaat. Ja vaan kaks viikkoa, sitten takaisin "omalle" osastolle. Ja töissä sattu alkuviikosta tosi kurja potilastapaus, jota oon pyöritellyt mielessä koko viikon, välillä enemmän ja välillä vähemmän.

Nyt parina päivänä löysäillään, koti on onneks ok kunnossa. Ehtii lukea kirjaa, kuunnella lapsen tärkeät asiat, tavata kavereita, kuvata ostoksia ja blogata ;). Huomenna kirjoittelen ostoksista, jos vaan saan aikaseks.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti