keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Tolkuton haalaribisnes

Keltaisen ketun sivuille oli ilmestyny infoa muun muassa Molo Kidsin haalareista, kuvaa ei ollut vielä näkyvissä, mutta hinta oli! 195e. Mä oon oikeesti järkyttynyt. Viime vuonna Molo Kidsin hinnat muistaakseni pyöri jossain 140e hujakoilla yksvärisissä. Ihan pikkusen on hinnat näillä näkymin noussut. Ja kuka oikeesti upottaa 200 euroa talvihaalariin? Menee yli mun ymmärryksen ja kovaa.

Sama juttu on ollu Ticketillä. Ostin ekan Ticketin baggien kait 2006 Jesper Juniorista -60% alesta ja tuolloin haalarille jäi hintaa 40e. Eli ovh pyöri siinä 100e kieppeillä. Viime vuonna baggie maksoi muistaakseni 155e. Ni mistä hitosta nää hinnan korotukset tulee? Siitä että merkistä tulee haluttu ja suosittu? Samaa suuntausta hinnan kanssa on ollut myös Reimalla.

Mä en vaan pysty ymmärtämään. Mutta täähän on vaan mun henkilökohtainen ongelma :). Molo Kidsin toppaa olisin halunnut tänä vuonna kokeilla, mutta se on ihan totaalisen poissa pelistä jo tässä vaiheessa. Edes -50% ale ei riittäis ja sinne saakka niitä tuskin jää. Muutenkin oon kyllä alkanu suuntautumaan halvempiin merkkeihin, niiltäkin kun kosteussuojattua ulkovaatetta löytyy.

Niin että pitäkää merkkinne! :D

-Mari

7 kommenttia:

 1. Huh, menee jo kyllä yli minunkin ymmärryksen. Sitä ku ostais kahdelle lapselle puvut ja asusteet, niin se tekisi kiitettävän summan...

  Ja jännää on se, että ihan varmasti ensi vuonna niitä samoja pukuja löytyy huutiksesta uudenveroisena:D Että joku ostaa ja raskii viä jättää pitämättä;)

  VastaaPoista
 2. No niinpä. Toisaalta lohduttavaa, et ku ite ostaa paljon yli tarpeen, ni sit on ihmisiä, jotka on vielä "pahempia" ku ite.

  VastaaPoista
 3. What? 195eur?? Okei.. Mut mähän olenkin jo todennut, et kaikki välikausi- ja talvivaatteet olen ostanut alennusmyynneistä, oli alkuperäinen hinta sitten mitä vaan. Mut pitäis olla hel****n napakymppipuku et 200eur siihen laittaisin.

  VastaaPoista
 4. Törkee hinta! Huh huh ja voi harmi...

  VastaaPoista
 5. No huuuu!!!! Aika sievoinen summa pyörähtäs jos kaikille 4 ostasin moiset haalarit. Ja sit kun niitä vielä tarvitaan 2 per muksu. Tuliskohan konkurssi?

  VastaaPoista
 6. Mä kanssa harrastan aletusta ja nykyisin vielä just niitä halvempiakin merkkejä. Ei edes harmita niin paljon, jos ilmeneekin joku vika vaatteessa.

  VastaaPoista
 7. On noi kyllä hurjasti noussut! Joo, ei tule meillekään kahensadan euron pukua..haloo!!

  VastaaPoista