tiistai 20. heinäkuuta 2010

Pitikin sanoa.

Nyt se kuume sitten tuli. En millään meinannu saada Fannia sängystä ylös kun piti lähteä tarhaan. Sit se alko itkee, et "en haluu päiväkotiin, haluun jäädä kotiin nukkumaan". Silmät näytti siltä, et kipeä saattais olla. Kuumemittaria vaan esille, 38.6 astetta. Sit vaan soittoralli käyntiin, töihin ja päiväkotiin. Töihin pitää soittaa vielä uusiks ja ta:lle kunhan se aukeaa. Nyt tulee testattua kuinka toimii supistetut terveyspalvelut kesäaikana ;D.

Fanni kovasti on koko aika toivonut lomaa, ni sanoinkin sille, että nyt sitte sait lomaa, sairauslomaa. Ei tästä "lomasta" kyllä kauheasti intona olla, kun ei kumpikaan olla mitään koti-ihmisiä. Ja jos keuhkokuumetta on, ni tietää, et helposti voi mennä sen pari viikkoakin sairastaessa. Onneks äiti ja isi on molemmat lomalla, jos jompi kumpi ennättäis pampulaa katsomaan, jotta täältä kauppaan pääsis. Ettei ihan nälkään kuolla.

Ohjelmana on nyt kyllä ainaskin Fannin vaatekaapin siivous ja koulutehtävän näpyttelyä.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Oh no, not again!!!
    Tsempit ja pikaiset paranemiset! Onneksi nämä helteet ovat vähän hellittämässä, enpä itsekään haluaisi olla kuumeessa kovalla helteellä, huh.

    VastaaPoista
  2. Voi toista riepuressua, pikaista paranemista!
    Toivottavasti pääsitte vaivattomasti tohtorin pakeille.

    VastaaPoista