lauantai 24. heinäkuuta 2010

Sairaan tylsä päivä

Kun toi mini taas sairastaa, lämpöilee jälleen. Yskä ei oo enää ollenkaan niin paha mitä oli alkuviikosta. Ollaan siis himailtu- lukuunottamatta kävelyä lähikauppaan. Ja hajoitlu toisiimme tekemisen puutteessa. Ja isin kanssa mummolassa on vähän vapaammat olosuhteet, ni neitokaisen on taas vaikea tottua äiteen sääntöihin. Uhkasikin äsken jo muuttavansa isille. Ymmärrän neitosta kyllä. Mulla on PMS ja huomaan jatkuvasti naputtavani kaikesta turhastaKIN.

Ollaan pelattu Wiitä. Se on tämmösten päivien pelastus. Oon ehtinyt keräilee jo parit turhakkeet niistä mitä kesäkuun aikana listasin, muun muassa Ergorapidon ja Wiin lautoineen ;). Nyt haaveilen vielä isommasta tv:stä ja digijärkkäristä.

Meidän oli tarkoitus mennä tänään kesäteatteriin katsomaan Heinähattua ja vilttitossua lasten esittämänä, ja molempia otti kaaliin, ku ei päästy. Toivottavasti huomenna oltais kunnossa, koska huomenna on vika esitys. Tässä on kuitenkin sekin mahdollisuus, että neitonen on kipeänä pitkään ja hartaasti. Äiti on vielä lomalla ja lupasi onnekseni tulla maanantaina ja tiistaina Fannin kanssa, jottei tarvii palkattomalla olla, jos siis nyt tarvii. Toivottavasti ei tarvii.

Pariksi tunniksi pitäis vielä keksiä tekemistä. Tämmönen himailu on vaarallista, koska tämmösinä hetkinä olen heikkona nettikauppoihin ;). Täytyy kaivaa vaiks joku kirja esille, jotta pysyy pois pahanteosta.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti