maanantai 19. heinäkuuta 2010

Hei mä olen viisi!

Paljon on taas tapahtunut viikonlopun aikana.

Toinen meidän perheen naisista vanheni, ja onneksi se ei vielä ollut allekirjoittanut! Tosin hyvin nopeasti on sama edessä mullakin. Juhlittiin 5v. pippalot kavereiden kanssa eilen, sekä Fannin että äitin kavereiden kanssa ;).

Vaatekaappi on räjähtänyt, olen luovuttanut. Ehkä jaksan taas innostua sen ylläpidosta, kun kesävaatteet saa laittaa pois. Nyt ei vaan rahkeet riitä siihen et päivittäin viikkailis kaikki.

Vihdoin saatiin ostettua käsipumppu ja saatin meidän ihanainen toukka mukaan uintireissuille. Ollaan uitettu lapsiparka taas keuhkokuumeen partaalle. Yskä on taas mahtava, nyt vaan kuumetta odotellessa ja sitten lääkäriin. Vois loppua nää helteet, ni ei tarttis vääntää ton yhden kanssa uimaan menemisestä. Nyt on oikeesti pakko antaa keuhkojen levätä.

Ahkerasti ollaan myös harjoiteltu kieliä. Tänään niitä vähän parempia lausahduksia, muun muassa "god dag mamma", Fanni on ihan fiiliksissä. Ajoittain sitten myös niitä äidin suusta lipsahtavia "oh shit" ja "fuck". Fanni jäi monttu auki tuijottaa, kun oli pakko valaista sitä miksei se saa sanoa "oh shit". Nyt se hokee "oh my good".

-Mari

3 kommenttia:

 1. heheh, meillä taas höpötellään "suu kii, mene pois".. En tiiä mistä moinen on tarttunu koska mä puhun aina vain ruotsia.. :D

  Niin, ja myöhästyneet synttärionnittelut Fannille!

  VastaaPoista
 2. Sun pitää opettaa vielä että viimeisimmän voi myös lyhentää kivasti.

  VastaaPoista
 3. Siisi: kiitos.

  Milla: totta! :D

  VastaaPoista