keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Päästäkää minut pois Kontulasta!

Alkuperäisessä laulussa tosin pitäis päästä pois Kalliosta. Nyt alkaa vaan olee liikaa täällä asuminen. Kesät on ollu tosi ongelmallisia, niinku nytkin ilmojen lämmettyä.

Kolme yötä sitten joku fiksu käynnisteli ikivanhaa moottoripyörää klo 04 yöllä. Kuuntelin jonkun 15 minuuttia, jonka jälkeen suljin ovet ja ikkunat.

Viime yönä Virolaiset mekasti 00.30 pihalla. Jälleen kuuntelin aikani, jonka jälkeen sulhin oveta ja ikkunat. Hetken harkitsin parvekkeelta karjumista, mutta tulin tulokseen, että herätän vaan enemmän väkeä karjumisella.

Nyt joku idiootti kattoo jalkapalloa parvekkeen ovi auki ja karjuu minkä suustaan ääntä saa aikaseks. Menin äsken parvekkeelle kyttäämään mistä ääni tulee, samalla jossain pärähti vauva itkemään (varmaankin just sen huudon vuoksi), kypsänä sitten huusin "turpa kiinni", mutta eipä sillä mitään vaikutusta ollut.

Ja linnut taas ahdistelee, jotain kamikaze-lentoja ne taas suorittaa tossa meidän parvekkeen oven edessä, ARGH! Eli hyvästi tuuletus, mielummin tuskailen kuumasta ilmasta kotona, kun otan riskin, että lintu lentäis sisälle.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Hih! :-D Anteeksi, ymmärrän ettei juurikaan naurata, mutta aikamoista menoa tuntuu tosiaan olevan. Olisin halunnut nähdä sen "Turpa kiinni"-kohtauksen! :-D :-D :-D

    VastaaPoista
  2. Viime yö oli futismatsin jälkeen rauhallinen joten nyt voi jo nauraa ;). Mun täytyy alkaa opettelee jotain itsehillintäkeinoja, ku se vaan livahti suusta :D.

    VastaaPoista