lauantai 10. huhtikuuta 2010

Aurinkoa!

Ja mitä meillä tapahtuu?

Ollaan sisällä ja siivotaan. Tai mä siivoon ja Fanni temppuilee. Ei haluais siivota, joten varmaan menee vielä ennen ku päästään ulos. Kunhan oon saanut omat neliöni siisteiks, ni istutan takamukseni neitokaisen ovelle ja valmistaudun viettämään siinä vaikka sitten pari tuntia, jos ei siivoaminen ota heti sujuakseen. Autan Fannia aina vaatteiden verran, Fanni kerää vaatteet mulle läjään, josta mä erottelen likaiset pyykkiin ja puhtaat viikkailen kaappiin.

Eilen se pyöräily lähti sitten sujumaan todenteolla. Nyt ainut ongelma on enää pysähtyminen. Käytössä on viime kesänä ostettu 16" fillari, appareiden kanssa toimii joo, mutta ilman appareita ei. Osaa siis ajaa, mutta kattuu joka kerta kun pysähtyy. Hassua kuinka kauan kesti ennen kuin oivalsin mistä on kyse: jalat ei yksinkertaisesti yletä maahan, niin että pystyis pystähtymään. Ennen tätä pyörää Fannilla oli tädin vanha 12", joka vietiin mummolaan viime kesänä kun ostettiin uusi, nyt Fannin isukki onneksi lupasi tuoda sen takaisin sieltä. Toivottavasti saadaan pikkupyörä jo huomenna, ni pääsee harjoittelemaan :).

Tänään alkuillasta suunnataan Hoplopiin Fannin kummitädin ja hänen toisen kummilapsen (Fannia puoli vuotta nuorempi poika) kanssa. Kunhan toi yks saa siivotuksi ennen sitä!

-Mari

1 kommentti:

  1. Haha, mikähän ongelma meillä tulee, ku S:lla on 20" pyörä :D ...on sillä kyl se 12":kin, sillä ajattelinki, et harjottelee ensin; just nimenomaan sen takia, et jalat osuu maahan. Noh, eiköhän sitä jokanen aikanaan ajamaan opi, jopa ilman apurenkaitaki... :)

    /S

    VastaaPoista