maanantai 12. huhtikuuta 2010

Hirrrveä päivä!

Lapseni on ollut tänään suoraan sanottuna K-A-M-A-L-A. Juossut karkuun, ei lainkaan kuunnellut mitä olen sanonut. Oikeestaan tehnyt just päinvastoin. Seurauksena päivän kotiaresti, salkkareiden katsomiskielto ja yhdet synttärikutsut, joihin ei nyt todennäköisesti mennä. Kun ne uhkaukset on pidettävä, jotta jotain oppis. Sattu kyllä sydämeen mua, kun naapurin pikku E tuli isänsä kanssa hakemaan Fannia pihalle ja sanoin ettei pääse kun on kotiarestissa, pieni E näytti ihan siltä että pärähtää justiinsa itkemään :/.

Mutta jos huomenna yhtään paremmin, niin saa naapurintyttö leikkikaverin pihalle.

-Mari

3 kommenttia:

 1. Muutaman kerran vetää tiukille noitten sääntöjen testaus, mut kyllä se helpottaa. Pidä vaan sinä pääs, niin hyvä tulee =)

  VastaaPoista
 2. Ou nou! On tosiaan kokeillut rajojen pysyvyyttä tänään. Ei siinä auta muu, kun nyt näyttää kaapin paikka ja pitää uhkauksista kiinni. Tsemppiä ja pitkiä piuhoja!

  VastaaPoista
 3. Täällä on oltu tuhansia kertoja arestissa, jätetty synttäreitä väliin, tehty sitä ja tätä... teho täys nolla. Mut ehkä se joskus alkaa tajuumaan, vaikkei siltä näytäkään... Arestit on vaan suolesta, sit se vetää vielä tuhat kertaa ärsyttävämmäks, mut minkäs teet...

  /S

  VastaaPoista