perjantai 9. huhtikuuta 2010

Läskisalaattia ja hullut päivät


Ens viikolla olis taas Hullut Päivät, mitään mieltä suuresti liikauttavaa ei kuvastosta onneksi löytynyt. Enempi oli vaatteita mulle kun pampulalle, kyllä siellä varmaan piipahtamassa täytyy kuitenkin käydä. Ja hakemassa lankaa! Ja tietty halpoja irttareita. Paljon oli noita isompia turhakkeita, joita elämääni kaipaisin (ergorapido, wii, uusi telkkari, digijärkkäri, ym), mutta yritän selvitä ilman niitä kunnes keksin jostain itselleni töitä.

Lounaana läskisalaattia. Ei näytä välttämättä kovin hyvältä, mutta on niin hyvää, että hyvä jos sanotuksi saa.

Se olis jo perjantai taas tänään ja viikonlopun viettoa, ihanaa! Kunhan pampula nyt vaan alkais taas käyttäytymään kotona vaaditulla tavalla. Pampula oli pääsiäisen isin kanssa mummolassa ja jokaikinen kerta kun on kotoa pois yön yli pääsee kaikki toimintatavat unohtumaan, neiti siis nollaa ihan huolella kun saa äitistä lomaa! Ja elämä onkin hurjan hankalaa aina hetken aikaa kyläilyjen jälkeen.

Toissapäivänä napattiin apparit pampulan fillarista pois. Eilen mentiin kaavalla eteenpäin 3m-nurin-5m-nurin-2m-nurin ja sitä rataa. Kuvia ei ehdi napsimaan, koska joudun juosta vieressä ja olla valmiina nappaamaan kiinni siinä vaiheessa kun meinaa tulla ilmalento. Tänään ajeltiin päiväkodille, ehkä 10 kaatumista, useita talutettuja ja pyörää kannettuja (lumen vuoksi) metrejä, mutta jo kaksi melko pitkää pätkää kaatumatta! Taito on selkeesti hallussa, Fannilla on vaan kumma tapa kääntää sitä ohjaustankoa nopeasti sivulta toiselle kun ajaa, ja eihän siinä voi pysyä pystyssä. Oon lahjonu jo vaikka millä, lupasin jäätelöä ja pienen lelun kun oppii ajamaan. Ja totesin että uusi pyörä on varmaan pakko hankkia, taitaa toi nykyinen olla jo aika säpäleinä siinä vaiheessa :D. Hullareilla olikin fillari 95e, Fannilla olis omaa rahaa jonkun satasen verran, täytyy kysellä mitä neiti tuumais, jos ostettais uusi pyörä kotiin ja vietäis toi vanha mökille.

Ehkä viikonlopun aikana pääsen kuviakin pyöräilijästä räpsimään ;).

-Mari

1 kommentti:

  1. Oijoi...juuri hain postilaatikosta Hullarilehtisen ja nyt napsautan teeveden kiehumaan... Monesti tuntuu, että sen lehden selaaminen on kaikista kivointa, vaikka ei oikeasti koko päivillä kävisikään! :-D

    Hyvinhän tuo pyöräily ilman appareita tuntuu menevän! Pääasia, että jaksaa sinnikkäästi yrittään. Vähän luulen, että miellä neiti heittää pyörän ojaan ekasta kaatumisesta sitten joskus....

    VastaaPoista