sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Plaah.

Huomenna taas perus arkea, jo viikon työharjoittelussa olon jälkeen pystyn sanomaan sitä perus arjeksi, ihan hyvin :). Mitä enempi harjoitteluita on takana, sitä nopeampaa sopeutuminen touhuun on. Arki on töitä, ruonlaittoa, ilta kotona pyörimistä ja nukkumaan menemistä. Päivän kohokohta on aina salkkarit, aika säälittävää :D.

Viikonloput tuntuu ihan ehdottomasti liian lyhyiltä, olen liiaksi tottunut "lomailemaan", opiskelu kun on kohtuu leppoisaa touhua. Syksyn on ollut kaksi päivää viikossa koulua ja loput päivät itsenäistä työskentelyä tehtävien parissa, eli toisin sanoen olen löysäillyt ihan liikaa. Opinnäytetyön olemme saaneet alkuun, mutta vielä on ihan hurjasti tehtävä työtä sen parissa. Samoin tehtäviä on vino pino ennen valmistumista, ja myöskin muutama harjoittelu vielä. Ensi syksyyn tähtään valmistumisen, kesällä toivon saavani viimeisen harjoittelun suoritetuksi.

Tulevaa joulua tänään taas rupesin miettimään. Fanni on menossa isänsä kanssa ainakin aatoksi mummolaan. Ilmoitin aikoja sitten äidilleni että vietän joulun töissä. Tänään äiti sanoi että ovat veljeni kanssa lähdössä jouluksi pohjois-suomeen. Iski aika totaalinen paniikki, olen siis oikeasti yksin joulun. Tulossa siis aika radikaalisti erilainen joulu kuin mitä aiemmat joulut ovat olleet.

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti