sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Nyt iski ärripurri.

Huomenna alkaa työharjoittelu melko lähellä olevalla terveysasemalla. Jälleen joutuu jännittämään minkälaisen ohjaajan saa ja minkälainen työyhteisö on. Pitkin päivää olen kerännyt kimpsuja ja kampsuja kasaan, ei niin rutiinia nämä harjoittelut ole että kaikki muistaisi ajoissa. Niinpä nyt on harjoittelun paperit tulostamatta, tehtäväänkään en ole pahemmin perehtynyt.

Aloin äsken väsäämään vielä ruokaa, että saan huomiseksi evästä. Peruna-sipuli- sekoitus ja päälle kirjolohta, on yksi simppelimmistä ruoista, ja myös hyvää. Laitoin ruoan uuniin lasiseen vuokaan. Eikä mennyt kauaa kun uunivuoka otti ja pamahti palasiks. Siinä meni vuoka, ja ruoka ja tuli kamala sotku. Ottaa kovasti päähän.

Täytyy varmaan alkaa valmistautua nukkumaan menoon, ettei ketutus ylly tämän enempää. Eiliseltä on univelkaa, lähdin illalla rimpsalle, muttei kuitenkaan sitten juotavat maistunut, joten olin kaverille ja hänen miehelleen kuskina. Kello taisi olla jo kahden kieppeillä kun vasta päästiin baariin. Edellisestä kerrasta olikin jo tosiaan pitkä aika kun olin missään käynyt. Kiva välillä käydä ihmisten ilmoilla. Vanhoja tuttujakin oli paljon. Oli oikein kiva ilta. Nukkumaan pääsin joskus puoli viiden jälkeen aamuyöstä ja heräilin jo kymmeneltä, enkä saanut enää unta.

Uunin siivous ja pyykkien laitto, sen jälkeen tenttikirjan kanssa sänkyyn.

Mari

1 kommentti:

  1. Voi ei :( siis ruokaa tarkoitan, mutta hauskaa harjottelua kuitenkin :)

    VastaaPoista