tiistai 20. lokakuuta 2009

Hyvissä ajoin jouluun valmistautumista.

Kauppoihin on hiljalleen alkanut tulla joulutavaraa myyntiin. Myös netanttilan kuvasto oli äidilleni tullut, ja jo innostuin tulevasta joulusta, harmi että siihen on vielä kaksi kuukautta, on pitkä odotus edessä :).

Joululahjat on jo ennättäny mielessä pyöriä useampaan otteeseen, yhden olen ehtinyt jo hankkiakin! Vaaleanpunainen 2-osainen muumiyökkäri Fannille Lindexin alesta. Ellokselta tilasin Playmobilin joulukalenterin, ilmeisesti viime vuoden malli kun oli alennuksessa. Teemana keijut, sopii erittäin hyvin siis tuolle neitokaiselle, joka ihannoi keijuja ja prinsessoita. Samaan tilaukseen laitoin nukkekodin kylpyhuonekaluste-setin sekä Playmobil eläinhoitolan. Meiltä löytyy kotoa paljon Little People sarjaa sekä dubloja, molemmat, mutta varsinkin little peoplet alkaa tuntumaan jo vauvojen leluilta 4-vuotiaalla. Itse leikin pienenä todella paljon samanlaisia leikkejä kuin mitä Fanni nyt leikkii, erilaisilla ukoilla esim. päiväkotia. Niinpä seuraava hyvä keräilynkohde on Playmobilit. Joitain Playmobileja on säästetty omasta lapsuudestani, harmi kun ei kaikki ole tallessa.

Lahjoja ostan omille vanhemmilleni, Fannin isän vanhemmille, sekä osalle isoisovanhemmista, Fannin tädille ja serkulle (molemmat isän puolelta), kummitädille sekä kummitytölle tulee lahjat ostettua. Ja myöskin veljelleni, ystävien kesken ei lahjoja osteta. Viime vuonna tein ison tilauksen netanttilaan, josta kerralla tilasin lähes kaikkien lahjat, pääsin todella helpolla! Nyt tilasin Eirikuvalta neljä vuoden 2010 kalenteria Fannin kuvilla. Nämä menee isovanhemmille, yhdille isoisovanhemmille sekä Fannin isälle. Viime vuotinen netanttilan tilaus oli niin huippu, että ehkäpä toteutan tänä vuonna samanlaisen.

Tilattu joulukalenteri:


Tämä olisi neidin mukaan pitänyt tilata äidille:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti