maanantai 26. lokakuuta 2009

Kokkailua.

Tänään tehtiin ruoan lisäksi pannukakku ja sämpylöitä, nyt on ihana tuoksu kotona. Fanni kovasti toivo pannaria jo viikonloppuna, mutta meillä ei ollut kananmunia. Tänään kävästiin kaupasta ostamassa kananmunia kun tultiin töistä/ hoidosta. Sämpylät sitten meni siinä samassa.

Huomenna on Finnkinolla superpäivät, ehkä suunnataan huomenna tennispalatsiin katsomaan Ponyo. Leffaliput ainoastaan 5,5e. Illan näytökset on 16.00 ja 18.30, ensimmäiseen tuskin ehditään ja jälkimmäinen menee vähän turhan myöhäiseksi. Oltais kotona vasta joskus yhdeksän aikaan ja siihen sitten vielä iltapala ja iltapesut, ni menis tosi myöhään nukkumaanmeno. Toisaalta, kerran jos venähtää, ni ehkä se ei niin kauheeta ole. Olen yrittänyt opetella nykyisin siihen etten liikaa suunnittele, huomisenkin yritän ajatella niin että mennään aiempaan näytökseen jos siihen ehditään. Jos ei ehditä, ni sitten mennään jälkimmäiseen, ja olen stressaamatta jo seuraavasta aamusta että kuin tuo pieni ihminen jaksaa herätä.

Keskiviikkona Fannilla on taas uimakoulu. Me mennään koulun puolesta heti aamusta neuvolapäiville, iltapäivästä menen koululle (rästissä yksi kurssi), joten isäni lupasi hakea Fannin ja viedä uimakouluun. Ajelen koululta sitten suoraan uimahallille hakemaan Fannia. Uimakoulu onkin sitten torstain ja perjantain, joten ohjelman täyteinen viikko taas luvassa. Fanni on ainakin tyytyväinen :).

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti