lauantai 31. lokakuuta 2009

Laiskotuttaa

Koko viikko on menty kauheeta vauhtia, illat on ollut täynnä ohjelmaa, kotona on käyty suunnilleen vain nukkumassa. Eilen oli Fannin uimakoulun vika kerta, suosittelivat alkeiskurssi kakkosta, jonne ilmoitinkin Fannin samalla kun ilmoitin tolle ykköselle. Kaverin poika on tulossa sinne kakkoselle myös, joten saa nähdä mitä siitä tulee kun noi kaks villikkoa on siellä yhdessä :).

Harjoittelusta sen verran, että vaihdan toiselle terveysasemalle kun tuolla alkaa ne rokotukset. Muutaman päivän olis ollu kiva nähdä sitä rokotushulinaa, mutta olen kyllä oikein tyytyväinen että pääsen toiseen paikkaan. Olen siellä kuitenkin ollu jo viime keväänä, joten tuttu paikka ja tutut ihmiset.

H1N1-rokote nyt tietty mietityttää, ihan selvää on ollut jo pitkään että sen otan, ja myös Fannille heti kun vaan saadaan. Sepäs tässä just onkin, koska mahdan saada sen. Ikäni puolesta saan sen varmasti, vantaan aikataulun mukaan 7.12. alkavalla viikolla. Kuitenkin terveysasemalla henkilökunta on saanut rokotteen jo tällä viikolla, ja teenhän kuukauden vielä samaa työtä kuin he. Omalle terveysasemalle olin yhteydessä asian tiimoilta, eka sanoivat että ensi viikolla saan, mutta soitti hoitaja vielä perään, että " et saakaan". Saa nähdä nyt sitten.

Ulkona on mahtava ilma, pitäis raahautua puistoon, mua kyllä vaan kamalasti laiskotuttaa. Siivotakin pitäisi. Aamupalaakaan en ole vielä 'ehtinyt' syödä :).

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti