sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Viikonlopun löpinät

Perjantai: meni sumussa, ei mitään muistikuvaa mitä on tehty.

Lauantai: Aamusta kymmeneltä kirppispöydän siistiminen, ja sen jälkeen lahjaostoksia. Fannin ja äitin kanssa suunnattiin serkun synttäreille Espooseen. Ja mä olin taas huono äiti. Fanni vasta keskiviikkona kotiutui mummolasta ja jo neiti taas jäi yökylään, tällä kertaa kummitädin luokse. Mä olin lupautunut auttamaan kaverin tytön ristiäisiin ja istumaan iltaa heille illaksi tupareiden merkeissä.

Päivän ruokavalio oli aika toimiva. Aamupalaksi hapankorppu ja banaani. Lounaaksi synttäreillä suolaista piirakkaa, mutakakkua, kääretorttua, ym. Välipala ristiäisissä, voileipäkakkua ja karjalanpiirakkaa. Päivällinen tupareissa, vihanneksia ja dippiä, popparia, sipsiä ja pepsi maxia. Hyvin mä vedän.

Ristiäiset meni kivasti, vauvan nimi virallistettiin ja sain taas vauvakuumeen karkotettua, kun se vauva itki muutaman kerran ;). On ne ihania, kunhan ne ei ole omia! Tupareissa oli huisia, loppuillasta intouduttiin laulamaan karaokea pleikkarilla. Yöunet jäi aika vähiin, pääsin nukkumaan joskus kuudelta aamulla ja heräsin jo ysiltä, kun aurinko ihanasti ulkona paisteli. Vaikka alkoholia join nolla, ni väsymys on tehnyt ihan krapulaisen olon, semmosta pikkutärinää ja päänsärkyä.

Sunnuntai: kirppispöydän siistiminen ja Fannin kotiutuminen. Muuta ei o saatu aikaseksi. Kauppaan haluaisin, ostamaan uuden singstar pelin edellisen kadonneen tilalle. Oli pakko äitiltä aamulla käydä hakemassa pleikkari, jotta pääsee laulelemaan. Hiihtämään olisin halunnut mennä, mutta väsynyt äiti + väsynyt lapsi + järkyttävä pakkanen ei ole toimiva yhdistelmä. Jotain sitä on viiden vuoden aikana oppinut.

Blogeja oli lukematta monet, lapsi valittaa nälkäänsä. Noustava se on tekemään ruokaa, ei auta vaikka kuin väsyttäis. Ja ihan itse aiheutettuahan tää on.

-Mari

P.S. Kaverilla oli Canon EOS 550D. Leikin sillä koko illan. Ja nyt haluan oman enemmän kuin koskaan ;D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti