tiistai 8. helmikuuta 2011

Kirppismyyntiä

Eilen vein kirppistavarat Rekolan Villalyhtyyn. Viereisessä pöydässä myyvä nainen iski heti vaatteiden kimppuun ja myin hänelle suoraan melkein 50 eurolla, kun myyntiaika alkaa vasta tästä päivästä. Alku oli siis varsin lupaava! Tavaraa on kyllä enemmän ku ikinä, en oo aikoihin huutiksessa mitään myynyt ja nyt kiikutin ticketit sun muutkin kirppikselle, vaikka aiemmin oon ne huutiksen kautta kaupitellut. Odotukset myynnistä on siis aika korkealla ;). Kirppisrahoilla kartutetaan ensi kesän lomamatkoja. Ihan auki on vielä mihin suunnataan, se tietysti osittain on kiinni matkakassasta. Hurjasti mulla on vielä kotonakin tavaraa, mm kaikki little peoplet lähtee kirppikselle, niillä kun Fanni enää niin harvoin on leikkinyt. Joka päivä siis pöydän täydentämistä. Tosin pöytä tuli jo eilen ihan täyteen, eli tavaraa pitäis mennä aika paljon, jotta saan täydennettyä.

-Mari

5 kommenttia:

 1. ne littlet vois olla meillä kova sana!
  mitäs olis kaupan? :D

  VastaaPoista
 2. Meillä on semmonen pieni maatila, huvipuisto, poliisiasema, paloasema, paloauto ja sit jotain pienempää sälää :).

  VastaaPoista
 3. huvipuisto meilläkin on.keksis mulle joku pakettiratkaisu niin pääset osasta eroon. :D

  VastaaPoista
 4. Hei! Mielenkiinnosta kysyisin etta meniko sinulla hyvin tavarat kaupaksi? Itsellani on poyta varattuna parin viikon paasta ja olisi kiva tietaa kuinka kauppa kay.

  Sari

  VastaaPoista
 5. Hei, tavarat meni hyvin kaupaksi, rahaa sain vähän päälle 800e. Myin paaaljon vaatteita, leluja, talviurheiluvälineitä, ym. Paljon riippuu vaatteiden ja tavaran kunnosta meneekö kaupaksi.

  -Mari

  VastaaPoista