torstai 3. helmikuuta 2011

Nyt kävi ohrasesti

Puhelin jäi töihin. Meillä ei ole ainuttakaan herätyskelloa. Fanni ilmoitti, ettei jaksa lähteä mihinkään. Voi murr. Vaihtoehdot ajaa töihin tai lähteä ostamaan herätyskelloa tuntuu siis vähän poissuljetuilta. Ärrältä pre-paidin ostaminenkaan ei houkuttele kovinkaan vaan siks, et sais herätyskellon. Ärsyttää, harmittaa, kiukuttaa.

-Mari

3 kommenttia:

 1. Heippa! =) Ei hätä ole tämän näköinen. Netti on pullollaan kaikenlaisia munakelloja ja muita hälyttimiä, joten tietokone vaan yöksi auki ja hälytykset soimaan. :)

  VastaaPoista
 2. puhelimen saa päälle ilman simkorttiakin! ainakin uudemmat ja kelloa voi käyttää, jos löytyy siis ylimääräinen puhelin laatikon pohjalta!

  VastaaPoista
 3. Netistä en uskaltanut ladata mitään herätyskello-ohjelmaa, oon paniikkipirkko tommosten epämääräisten ohjelmien lataamisessa :D.

  Meidän vanhat puhelimet taitaa olla niin iänikuisen vanhoja, ettei toimi ilman sim-korttia, mutta hilppastiin ärrälle hakemaan pre-paid. Taidan ostaa itselleni uuden puhelimen, niin saadaan tuo pre-paid omaan puhelimeeni tytölle käyttöön hätävaraksi, jos joskus vaikka juoksen kauppaan yksin :).

  VastaaPoista