perjantai 4. helmikuuta 2011

Magazines

Tikkurilan Anttilassa on loppuunmyynti ja reilu viikko sitten siellä käydessäni törmäsin valkoiseen puulaatikkoon, jonka kyljessä oli kaunolla teksti "Magazines". Laatikko oli vika kappale, kyljessä aletarra 20e. Tykästyin. Mietin, että olispa kiva sohvapöydän alla. Mietin lisää. Ei meille tule lehtiä, tai no, Fannille prinsessalehti, ei me sillä mitään tehdä.

Myös ihaniin Vallilan verhoihin törmäsin samalla reissulla, jätin nekin ostamatta, koska vastahan olin työllä ja tuskalla ripustanut olohuoneeseen suunnitellut neljä verhoa. Vallilan verhot jäi kuitenkin siinä määrin mieleen pyörimään, että oli pakko palata. Ajatuksena napata myös lehtilaatikko mukaan, jos se siellä vielä olisi. Verhoja löytyi, lehtilaatikkoa ei.

Ja nyt se on jäänyt vaivaamaan. Jumbon Anttilasta löytyi puolet kalliimmalla, en raaskinut ostaa, vaikka onhan se ihana. Sisustuslehtiä myös mielisin, mutta missä niitä säilytellä. Voi kun olisin tajunnut ostaa sen puulaatikon silloin. Jospa taas oppisin tästäkin jotain? Kun joku kolahtaa, niin osta pois, ettei tarvitse jälkiäteen meittiä, murehtia ja märehtiä.

Ehkä tää on taas yritys unohtaa ne todelliset ongelmat, kun väkisin kehittää itselleen ongelman lehtilaatikosta.

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti