sunnuntai 27. helmikuuta 2011

H&M L.O.G.G.

Eilen käytiin Flamingossa katsomassa Kaksin karkuteillä. Ekaa kertaa oltiin 3D leffaa katsomassa ja olihan se aika erilaista. Lasit oli kauheen painavat, paino joka paikkaan, Fanni luovutti lasejen kanssa jossain välissä ja katteli loppuun ilman, mä sitkeästi pidin lasit päässä. Leffa oli hyvä, tosin toi mun nössö pelkäs vähän väliä, mut se pelkää Nalle Puh ja Möhköfantti elokuvaakin :D. Tähkäpäästä on puhuttu niiiiinn kauan ja nyt se on nähty! Leffan jälkeen ei oo tähkäpäästä enää puhuttu, mielenkiinnolla odotan loppuko villitys elokuvan näkemiseen.

Samalla reissulla poikettiin Jumbon puolella. Tunti oli aikaa, kierrettiin perus Lindex, KappAhl, H&M, ne kun sattuu kaikki olemaan vieretysten. Ja muutamat muut kaupat, metsästettiin yhdelle pienelle neidolle synttärilahjaa ;).

H&M:lta tehtiin ostoksia, muualta ei löytynyt mitään. Siellä eniten omaa silmää miellyttää L.O.G.G. vaatteet. Tällä kertaa oltiinkin juuri oikeaan aikaan paikalla, sillä eteen sattu pari vaaleanpunaista mekkoa, joista toinen oli just meidän kokoa, hinta vaan 9,90e. Joskus siellä tekee tämmösiä huikeita löytöjä, muistan eräänkin suloisimman pidemmän hupparitakin, joka maksoi myös aikoinaan vajaan kympin. Ja joskus Fannin ollessa vauva, oli semmonen hello kitty- tuulitakki 4,95e ja se oli aivan hurjan sievä!
Mekon lisäksi ostettiin ne housut, joista aiemmin jo bloggasin ja ruutupaitis, joka ei päällä näytä lainkaan niin kivalta kuin henkarissa. Mietinnässä nyt on jääkö kaappiin vai palautanko kauppaan. Fanni varsinkaan kun ei mitenkään liikaa vihreää valoa näytä millekään paitiksille tai siistimmille puseroille.- Mari

P.S. jotenkin kummallisesti säädin tätä tekstiä ja nyt se on muista poiketen musta. Jotenkin sain osan alleviivatuksi ja siniseksi, enkä enää takaisin normaaliksi. Hyvä minä! Mut jos leikitään, että kuvat olisi pääosassa.

P.P.S. Pikkasen alkaa häiritsemään kuvissa näkyvät epäkohdat. PS2:n roikkuvay johdot, liat telkkarin ruudussa, ylimääriset sälät tv-tason alla...pakko korjata epäkohdat heti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti