sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Pinnoitetut vs uudet

renkaat. Pinnoitetut olisi ympäristöystävällisemmät. Ne on siis vanhoista renkaista uudelleen tehty. Viimeisimmät kesärenkaat oli pinnoitetut ja aika rumasti hajosi moinen. Onneks ei pahemmin mennyt, olis voinut tulla rumaa jälkeä moottoritienopeuksissa :/. Ehkä tällä erää turvallisuus ekologisuuden edelle ja täysin uudet kumit alle. Vähän vaivaa se, että joutuu ostaa sekä kesät että talvet.

Huomenna rengaskauppaan.

-Mari

4 kommenttia:

 1. Täällähän on viikonlopun aikana tapahtunut vaikka mitä!
  Ensiksi onnea uudesta ihmissuhteesta! Nuo "uusperhekuviot" eivät ole helppoja, itsellä kokemus 10 vuoden ajalta... Sanotaanko näin, että neljännen vuoden jälkeen helpottaa! :-D

  Aika mieletön juttu tuo renkaan vaihdon opetteleminen heti käytännössä! Toivotaan, että et kuitenkaan ihan jokaista teorissa opetettua korjaamista joudu heti tekemään - tulisi aika kalliiksikin.
  Nuo renkaaat ovat ihan prkleen iso menoerä ja vielä pahempi jos joutuu saman vuoden aikana hankkimaan sekä kesä- että talvirenkaat.

  VastaaPoista
 2. Vaikka uusille renkaille tuleekin nyt hintaa, kestää ne pinnattuja paremmin. Uusilla pääsee useimmiten kolmekin kautta ajelemaan, ennen ku menee sakolle.

  VastaaPoista
 3. Enpä oo taas pitkään aikaan kommentoinut, vaikka säännöllisesti luenkin :)

  Meillä oli pinnoitetut talvirenkaat, muuten oikein erinoimaiset MUTTA nastat rupes irtoilemaan ikävästi jo ekan talven jälkeen. Nyt pitäs meillekin hankkia molemmat renkaat sekä talvi että kesärenkaat ja taidetaan mekin hylätä ekologisuus tässä asiassa. Uudet renkaat on kuitenkin aina uudet ja toivottavasti ne kestää pitkään.

  VastaaPoista
 4. Muistan joskus lukeneeni jotain asiantuntija kirjoitusta, jossa oltiin sitä mieltä että hyvät pinnoitetut ovat ehdottomasti paremmat kuin huonot=halvat uudet...mutta mistä sitä tietää mitkä on hyviä pinnoitettuja jne joten...

  Turvallisuus ehdottomasti tärkeintä!

  VastaaPoista