maanantai 13. syyskuuta 2010

Kirppispöydän saldoTänään käytiin tyhjentelemässä kirppispöytä. Yllätys oli iloinen kun jäljelle jäänyttä vaatetta oli ihan hurjan vähän, tuomminen Ikean Vessla laatikollinen ja siinä laatikossa oli myös yks Ikean tyhjä sininen kassi (olin varautunut tuomaan enempi vaatetta takaisin kotiin). Vein tavarat viikko sitten, paljon meni hinnoilla jotka olin vaatteisiin laittanut ja perjantaina kävin lätkimässä halvemmat hinnat kaikkeen. Saldo olikin jälleen ihan mehevä, ihan niin kuin viimeksikin. 398e sain käteen. Pöytävuokra 35e on tosta jo vähennetty. Lisäksi myin yhdet tossut suoraan tavaroita viedessä yhdelle naiselle ja pari kaveria valkkas haluamansa päältä ennen tavaroiden kirppikselle vientiä, kaverihinnoilla tietty, mutta niistäkin laskin jonkun 40e tulevan. Ihan hyvä summa siis. Kelpaa taas viikonloppuna Tukholmassa törsätä :).

-Mari

5 kommenttia:

 1. Tosi hyvä saldo!!

  Mukavaa Tukholman reissua, olisi kiva nähdä mitä sieltä tarttuu mukaasi:)

  VastaaPoista
 2. missä kirpparilla myit?

  VastaaPoista
 3. Vantaalla Rekolassa lastentarvikekirppis Villalyhty. Siellä pääasiassa mulla aina on ollu pöytä ja aina on suunnilleen saman verran rahaa tullut. Edellisen kerran pöytä oli viime keväänä. Melko kovat hinnat laitan aina alkuun ja käyn sitten ennen viikonloppua lopuista aina laskemassa.

  VastaaPoista
 4. Olen kanssa Villalyhdyssä useammankin kerran pitänyt pöytää, ja aina on saldo ollut hyvä.

  Siellä on aina paljon pienten muksujen ja vauvojen vatteita myynnissä, mutta kysyntää isommille vaatteille. Kun vie yli 100 senttistä vaatetta, niin eipä ole paljon tarvinnut kotiin takaisin kantaa!

  Samaa teen minäkin, ensin vähän enempi hintaa (myyn kyllä tosi edullisesti) ja sitten viimeiseksi päiväksi/pariksi reilut alehinnat.

  Mukavaa törsäilyreissua!

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä tili! Mä oon muutaman kerran käynyt tuolla villalyhdyssä, mutta en ole löytänyt juuri mitään, oon tainnut sitten väärään aikaan käydä siellä :D

  VastaaPoista