maanantai 30. elokuuta 2010

Ylitöitä ja mahanväänteitä

Tänään olis ollut tarjolla pitkä päivä. Olisin kovasti halunnut tehdä, koska perjantaina tulleessa palkkakuitissa näky selvästi yhden pitkän päivän vaikutus. Viidestä ja puolesta ylimääräisestä tunnista saa rahaa jonkun 140e, käteen siitä jää satasen verran - ei lainkaan paha. Ja mä kun teen ainoastaan aamuvuoroa, ni lisiähän ei muuten kerry. Äitille tarjosin Fannia illaks kylään, mutta sillä oli ripuli.

Eilen tein kalaa ja töiden jälkeen sitä kotona söin. Fannille ei maistunut, sovittiin että syö uimakoulun jälkeen. Se oli ehkä onni. Mulla nimittäin alko uimahallilla ihan järkyttävät vatsanväänteet, ihan hurjasti sattu mahaan. Ihan niin kovasti, että meinas oksennus tulla. Ja kauppaankin piti mennä. Posti skipattiin suosiolla. Prismalla ja kotona sitten totesin, että nyt on joku pöpö asialla.

Tiedä sitten tuliko pöpö äitiltä puhelimen välityksellä ;D vai kalasta. Onneks Fanni ei kalaa ehtinyt syödä, en taida itekään enää uskaltaa. Että semmosta meidän maanantaihin.

-Mari

1 kommentti:

  1. Uiks, kuulostaa inhottavalta! Toivottavasti jää siihen eikä Fanni saa sitä. Noilla pienillä kun se pidättäminen ja ajoissa varoittaminen on aina vähän huonoa.

    VastaaPoista