perjantai 20. elokuuta 2010

Lähti VÄHÄN lapasesta

Muutama vinkkaskin noista Lindexin "osta 30e, maksa 20e" tarjouksesta. Ja sitähän oli joka Lindexillä! Ostettiin ne mitä lähdettiin hakemaan ja vähän muutakin. Housuja tarvittiin oikeestikin, vaikka ei kyllä ihan näin paljoo varmaankaan. Eh. Onneks meillä ei oo miestä, jolle joutuis perustelemaan ja selittelemään, ehkä jopa piilottelemaan. Tosin kaverin mieskin kantaa huolta mun rahankäytöstä :D. Tämmösiä meille nyt kuitenkii tuli:

Kesähattu H&M:n vauvapuolelta alesta 3e.

Peruspöksyjä päiväkotiin.

Ihanin <3.

Raitaa ei ole tarkoitus käyttää yhdessä, on vähän turhan raidallinen. Kitarana toimii tänään halpaakin halvempi tennismaila, jota Fanni on kovasti toivonut, Clas Ohlsonin lelupoistosta 2,95e.Melko naftia mitoitusta tää tunika.

Et semmosta. Olihan se kivaa.

-Mari

2 kommenttia:

  1. Fixit näyttää kivalta, pitäiskö ne hakee.... tähän asti ne on jäänyt kaupanhyllylle, mutta pitäishän sitä meidänkin päiväkotiin saada jotain päälle. Kesävaatteet olleet tähän asti päällä.

    VastaaPoista
  2. :D No niin olet näyttänyt tekevän :D

    Nauratti tuo kohta "onneksi ei tarvitse miehelle selitellä" kun oma mies huuli pyöreänä katsoi minun tohellusta rekkien välissä:D

    Kysyi vielä hupsu "saako nää kaikki tuolla 30€". Totesin, että eiiii, muttako alennus tuplaantuu, triplaantuu... Ihana tuo alennus!!

    VastaaPoista