tiistai 10. elokuuta 2010

Vaatepohdintaa, jahkailua ja pyörittelyä.

Oon taas miettinyt. Et voikohan ihminen tulla hulluks siitä, et jahkailee näitä vaatekuvioita niin paljon ees sun taas. Töissä oli tänään ihan tosi harvinaisen tylsä ja hiljainen päivä. Oli aikaa miettiä vähän liikaa. Ja kaveri puhelimessa entisestään istutti mun päähän huonoja ajatuksia: "jos myis kaikki jo tehdyt talvivaatehankinnat ja ostais jotain uutta". Mitään tolkkuahan tässä ei ole. Ostan ihan aina alesta seuraavan vuoden ulkovaatteet, jotta pääsisin halvemmalla. Mutta ikinä en tykkää niistä enää seuraavana vuonna, kun olis käytön aika. Molo Kidsiltäkin löytyi nyt niitä halvempia haalareita- Polarikset siis. Ja sit joku nätti Ticketin väri kävis kanssa. Tai ehkä olis kiva kokeilla Po.Pin haalaria. Tai Minimyokin kävis. Mut ei noi mitä kaapissa on. Voi turhamaisuus sanon minä. Ei taas oo todellisia ongelmia.

Toinen itse aiheutettu tuska on toi vaatepaljous. Niin sisä- kuin ulkovaatteissakin. Ja nyt pitäis varata kirppispöytä. Mutta kun en raaskis luopua mistään, vaikka mitään ei ehditä käyttämään ja puolia Fannia ei halua käyttää. Talvikenkiäkin on kaapissa kymmenisen paria, parit goret, yhdet lämpimämmät ja loput "hienostelukenkiä". Osa viimetalvisia ja osa tulevalle talvelle hankittuja, tosin niistäkin iso osa pieniä. Ja kun ei tosta neitosesta ota selvää mikä on sopiva ja mikä pieni. Ja noista siistimmistä kengistä kun ei pohjalliset irtoa, ni milläs niistä näkee onko sopivat. Sydäntä raastaa kiikuttaa kirppikselle tolkuton määrä kenkäpareja, jotka on ihan ku uusia (ja myös niitä uusia).

Pitäis käydä nukkumaan, mut pää käy taas haalareista niin kierroksilla, että saa nähdä tuleeko nukkumisestakaan mitään.

-Mari

2 kommenttia:

 1. Keep calm and carry on! :-D
  Nyt unohdat sen vaatevouhkauksen. Tähän aikaan vuodesta se paniikki tarttuu, kun täällä blogimaaimassakin kaikki hehkuttavat löytämiään ihanuuksia. Teillä on jo kaikki tarvittava ja nyt laitat sitä energiaa johonkin muuhun. Rupeet vaikka leipomaan!
  (okei, ehkä mun kannustuspuhe meni jo vähä liian pitkälle..)

  Mullakin tuo paniikki meinaa aina silloin tällöin nostaa päätään, mutta meinaan nyt pysyä tiukkana. Meillä on jo käytettyinä tai alesta ostetut puvut ja takit, korkeintaan jotain housuja olen joutunut hommaamaan. Niin ja vähän hattuja...ja ehkä rukkasia. Niin ja ehdottomasti kyllä talvikenkiä!

  VastaaPoista
 2. Emmä voi leipoo, ku sit mä paisun ku pullataikina ja tarkoitus olis mennä toiseen suuntaan :D. Onneks pian alkaa Zumba, ni voin sitte kotonakin zumbailla illasta toiseen, ni on muuta mietittävää ku vaatteet ;).

  VastaaPoista